SzólóDuó Nemzetközi Tánc Fesztivál

Budapest, MU Színház, január 11., 12., 13., 20h
A fesztivál a rövid koreográfiák nyitott és nemzetközi szakmai fóruma, mely a még a szárnyaikat bontogató és a már tapasztalt koreográfusok és táncosok szakmai fejlődését hivatott elősegíteni.
A magyar mozdulatművészet több mint százéves hagyományának megőrzésével és megújításával, értékeinek közvetítésével foglalkozó Orkesztika Alapítvány 2018 januárjában tizenkilencedik alkalommal rendezi meg a SzólóDuó Nemzetközi Tánc Fesztivált, amelyet idén is négy jelölőkör előzött meg Németországban, Lengyelországban és Magyarországon, a további pályázók pedig videón keresztül adhatták be jelentkezésüket. A legjobb produkciók a szakmai zsűri döntése és a közönség szavazatai alapján nyerik el a díjakat.
 
A versenyprogram legjobbjait a SzólóDuó 2018 Gálaesten – január 13-án láthatja majd a közönség. 
 
A fesztivál ideje alatt a korábbról már jól ismert kísérőprogramokat is megrendezik. Az Ork-Kota Platform 2018 keretében egyperces táncfilmek lesznek láthatók. A kísérőprogramok részét képezik azok a nyitott, szakmai beszélgetések is, melyeken az alkotók visszajelzést kaphatnak a szakma képviselőitől és a közönségtől egyaránt. Délelőttönként az Orkesztika Alapítvány – MOHA – Mozdulatművészek Házában szakmai workshopok közül lehet válogatni. 
 
2018.01.05
|


Ahol a héten érdemes...
Budapest, Uránia, január 12. - május 25.
 
Budapest, Műcsarnok, február 16. - március 18.
 
március 15 - 21.
 
Budapest, Radnóti Miklós Színház, március 18. 19:00
 
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.