Kedvenc helyek

Debütált Rita Ora és Liam Payne filmzenei duettje

Az albán dalos pacsírta az egykori One Direction taggal, Liam Payne-nel közösen állt mikrofon elé, hogy rögzítsék a Szabadság 50 árnyalata film egyik betétdalát.
Megjelent A szürke ötven árnyalata-filmtrilógia befejező részének első filmzenei szerzeménye, amely Rita Ora és Liam Payne nevét jegyzi. A For You című dal a páros első közös szerelemgyereke, amely méltó módon vezeti fel a mozifilmmel egy időben megjelenő filmzenei CD-t. A korong számlistáját egyelőre homály borítja, de a meg nem erősített információk szerint az albumon munkálkodó előadók között Sia neve szinte biztosan szerepel, aki már az előző részhez is készített dalokat. A For You egy könnyed, ízig-ívérig rádióbarát popdal, ami nem csak a tavaszköszöntő playlistek, hanem a toplisták kiemelkedő csemegéje is lesz majd.

(breatheheavy.com)

2018.01.06
|


Játék
1977. A fiatal amerikai Susie Bannion (Dakota Johnson) Berlinbe utazik, hogy csatlakozzon a nagyhírű Markos Tanz Companyhoz. Ahogy megérkezik, a társulat egy másik tagja, Patricia titokzatos körülmények között eltűnik.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.