Kedvenc helyek

Lady Gaga is hallható lesz Paul McCartney filmjének zenei anyagán

A legfrisseb zenei hírek szerint Lady Gaga hangja is felcsendül majd Paul McCartney készülő High In The Clouds filmjének soundtrackjén, ráadásul egy duett formájában, amit még 2015-ben rögzített a brit zenésszel.
Közel tíz évvel ezelőtt, 2009-ben kezdték el készíteni Paul McCartney gyermekregényének filmadaptációját, azonban az alkotás a mai napig nem került bemutatásra. A premier dátuma továbbra is kérdéses, de ettől függetlenül egyre több hivatalosnak vélhető információ szivárog ki a projekttel kapcsolatban: a stábbal dolgozó egyik bennfentes például megerősítette, hogy a film zenei CD-jén napjaink egyik legsikeresebb énekesnője, Lady Gaga is szorgoskodott egy duett erejéig, ami Paul McCartney nevét jegyzi közreműködőként. A hírek nem alaptalanok, ugyanis a szupersztár még három évvel ezelőtt posztolt egy kulisszák mögötti fotót, ami a Beatles legendás zenészével közös „titkos projektnek” nevezett, azonban akkor még senki nem gondolta, hogy a szóban forgó adaptációról lehet szó.  
 
(www.breatheheavy.com) 
2018.01.10
|


Játék
Az Én, Tonya a kilencvenes évek egyik legnagyobb amerikai médiabotrányának szatirikus feldolgozása, amelyet humorában mások mellett a Fargóhoz hasonlítanak. A film két színésznő, Margot Robbie és Allison Janney jutalomjátéka, akik egyértelműen Oscar-jelölésre is esélyesek.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.