Nyerj páros jegyet a Vadas-Gryllus-Tóth: Sleeping Beauty Project c. táncelőadásra!

Az előadás a belső világunk és a külső valóság közötti átmeneti térbe invitálja a nézőt. A saját virtuális performanszunk megélése és átélése valósulhat meg a nézők találkozása és kapcsolódása révén.
A Sleeping Beauty Project alapgondolata a Csipkerózsika-meséből indul ki, és egy olyan eseményt kíván életre hívni, amely a képzőművészet, közösségi aktivitások, workshop, színház, happening lehetőségeit ötvözi. Ez a játék vagy koreográfia a színház üres terében zajlik szinte önmagukra hagyva a nézőket, akiket egy hang vezérel és késztet aktivitásra. Ebben a szituációban a nézők időnként egymás nézőivé válnak. Az interakció nem egy kellemetlen nézőbevonásról szól, hanem egy aktív jelenlétről, a fantáziavilág felnyitásáról, melyben az álom, az ébrenlét, a valóság és a fantáziálás spekulatív koreográfiájában minden egyes néző ugyanabban a szituációban létezik. 
 
Helyszín: MU Színház
 
Időpont: 2018. január 26. péntek, 20:00, január 27. szombat, 20:00
 
Ha szeretnél jegyet nyerni a január 27-ei előadásra, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre!
 
Mely három nagy témával foglalkozik a Sleeping Beauty Project?

A helyes megfejtést beküldők között páros jegyeket sorsolunk az előadásra. A nyereményt személyesen lehet átvenni. Hogy biztosan időben megkapd az értesítést, rendszeresen ellenőrizd a spam mappádat is!

Neved:
Telefonszámod:
E-mail címed:

Beküldési határidő: január 21., vasárnap 24:00
A nyerteseket e-mailben értesítjük!

Játékos a fenti játékba történő részvételét megelőzően a www.est.hu Adatkezelési Tájékoztatóját és Általános Játékszabályzatát megismerte és a játékba lépéssel az abban foglaltakat elfogadja, illetve hozzájárul a játékba történő regisztráció során közölt személyes adatainak ezen feltételek szerinti kezeléséhez, továbbá ahhoz, hogy az adatkezelő részére közvetlen üzletszerzési célú reklámokat, hírleveleket küldhessen.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.