Mark Wahlberg 1500-szor annyit keresett, mint a kolléganője, de nemes célra adományozta

Nemrég robbant nagyot a hír, hogy A világ összes pénze utóforgatási munkálataiért Mark Wahlberg 1, 5 millió dollárt, míg Michelle Williams mindössze közel ezer (!) dollárt tehetett csak zsebre, és ezen joggal háborodott fel a világ. A színész most kárelhárító üzemmódba kapcsolt.
Amikor kiderült, hogy Ridley Scott újraforgatná a zaklatással vádolt Kevin Spacey részeit egy másik színésszel, a film két főszereplőjét, Michelle Williamst és Mark Wahlberget is visszahívták a pótforgatásokra. Williams a nemes cél érdekében azonnal igent mondott, és jelképes összegért, alig ezer dollárért tíz napra a stáb rendelkezésére állt. Sokáig úgy hírlett, hogy Wahlberg is hasonlóan nagyvonalú volt, aztán kiderült, hogy kemény alkukkal másfél millió dollárért vállalta csak a pótforgatást. Amikor ennek híre ment, rengetegen háborodtak fel azon, hogy egy színész 1500-szor többet keressen szintén híres kolleginájánál ugyanazért a munkáért. A felháborodási hullám Wahlberget sem hagyta hidegen: a teljes fizetését #metoo mozgalomnak adományozta, hogy zaklatások áldozatainak jogi képviseletét fizethessék az összegből. Maga Michelle Williams is örömmel reagált arra, hogy kollégája nagylelkűen – bár némi nyomásra – lemondott a fizetéséről. 
 
(variety.com) 
2018.01.15
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.