A Disney két évvel későbbre tolta az élőszereplős Mulan premierjét

Nyolc éve írtuk meg először, hogy a Disney-nél élőszereplős filmet készítenek a Mulan című, 1998-as rajzfilmből, ám úgy tűnik, a mozi elkészültére még mindig éveket kell várnunk, a bemutató dátumát ugyanis 2018 novemberéről 2020 márciusára csúsztatták.
A premieridőpont jelenleg 2020. március 27-re van kitűzve, szóval amennyiben nem lesz több változtatás, ekkor érkezhet a mozikba a Niki Caro rendezésében és Liu Yifei, vagy ismertebb nevén Crystal Liu főszereplésével készülő rajzfilm-adaptáció. A kínai színésznő tavaly novemberben kapta meg a szerepet egy hosszas castingfolyamat után. A Disney-nek nem volt egyszerű dolga a főszereplő kiválasztásakor: közel ezer jelöltet hallgattak meg, olyan színésznőre volt ugyanis szükségük, aki ázsiai külsővel rendelkezik, jártas a harcművészetekben és kitűnően beszél angolul. Liu személyében, úgy tűnik, megtalálták, akit kerestek, ám a forgatási munkálatok még valószínűleg sehol sem tartanak. 
 
De nem a Mulan az egyetlen produkció, ami új megjelenési dátumot kapott, a következő Bosszúállók-film, az Avengers: Infinity War premierje egy héttel korábbra, április 27-re került át, ugyanakkor az Anna Kendrick főszereplésével készülő télanyós mozi, a Nicole, amit 2019 novemberében mutattak volna be, immár nem a mozipremierek, hanem a Disney új stremingszolgáltatásának 2019-re tervezett bemutatói között szerepel. 
 
(hollywoodreporter.com) 
2018.03.02
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.