Daniel Kehlmann a 25. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon

Budapest, Millenáris, április 19 - 22.
A Thomas Mann-díjas író sikere huszonéves kora óta töretlen az irodalomban, és ma a kortárs német irodalom egyik legkiemelkedőbb alakja. Tyll című legújabb regényét Budapesten is bemutatja a 25. Nemzetközi Könyvfesztiválon.
Az elmúlt években Magyarországon is nagy sikert arattak Daniel Kehlmann írásai, pont néhány hete mutatták be a Hatszín Teátrumban a Szenteste című darabját. Tavaly októberben jelent meg a múltban játszódó Tyll című regénye, amelyben a főhős egy boszorkányperbe fogott molnár fia, Tyll Ulenspiegel, aki vásári mutatványosként járja be a korabeli Európát. A sorok közül sugárzik az életöröm és a sajátos humor. A Könyvfesztiválon 19-én (csütörtök) Lévai Balázs, 21-én (szombat) pedig Grecsó Krisztián beszélget az íróval a kötetről. A budapesti könyvbemutatón lehetőség lesz dedikáltatni is a Magvető Kiadó standjánál. Kehlmann regényeit Fodor Zsuzsa fordítja magyarra.
2018.04.18
|


Játék
Miután a férje egyik pillanatról a másikra lapátra teszi, Deanna (Melissa McCarthy), a megrögzött háziasszony gondol egyet, és elhatározza, hogy befejezi a főiskolát. És történetesen ugyanabban a suliban köt ki, mint ahová a saját lánya jár, és aki nem túlságosan repes az örömtől emiatt.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.