Nyerj páros jegyet a mïus: Twentytwo 22 lemezbemutató koncertre!

Végre megérkezett a mïus albumtrilógiájának záródarabja! A Théque Records gondozásában megjelenő Twentytwo 22 című új lemez néhol még beránt a sötétebb elektronikába, de az irány már tudatosan pozitív, a zörejek, zajok, valamint fúvós és vonós hangszerek feszes harmóniája pedig egy erősen atmoszférikus világot teremt.
Az album címének, ami bár misztikusnak hathat, nincs semmi köze a számmisztikához, egy véletlen jött pillanat műve, egyébként a digitális órán látott időpontra utal, a 22:22-re. „A Világosi Csabi által tervezett albumborító is erre reflektál, ami egy szingularitás görbe, egy kimerevített pillanat a végtelenben” – mondta el a lemezről Álmos Gergő. 
 
A Twentytwo 22 egy év sűrű munkáját tömöríti, amit szegedi, budapesti és londoni stúdiókban rögzített a mïus. Dobokon Gulyás Kristóf, basszuson pedig Mezey Tamás hallható, akik egyébként alaptagjai a projektnek élőben is. A lemezen három énekessel dolgozott együtt Álmos Gergő: Hegyi Dórival aka OHNODY, aki az Eigengraun már szerepelt, másik ismerős hang Raf Skowroński, a JÓGA zenekar frontembere, aki az előző mïus EP-n, az ISOLA-n is közreműködött. És új énekesként van jelen Szőke Zoli, akit a Tape Delay vagy a Deep Glaze zenekarból lehet már ismerni.  
 
A Twentytwo 22 megjelenését egy kisebb európai turné is kíséri, amit május 12-én egy lemezbemutató zár, ahol a bemelegítésre iamyankot kérte fel a mïus. 
 
Helyszín: Akvárium Kishall
 
Időpont: május 12. szombat, 20:00
 
Ha szeretnél jegyet nyerni a lemezbemutatóra, az Akváriumba, válaszolj az alábbi kérdésre! 
 
A határidő lejárt, már nem lehet tippelni!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.