Kedvenc helyek

Debütált a 2018-as labdarúgó-világbajnokság himnusza

Különleges all star-összefogás kapcsán valósult meg a FIFA vb hivatalos dala: az amerikai énekes, Nicky Jam mellett Will Smith és az albánok új feltörekvő csillaga, Era Istrefi hangja is felcsendül a Diplo által producerelt Live It Upban.
Pár hónappal ezelőtt már megjelent egy vb-dal Jason Derulo nevével fémjelezve, azonban az csak a Coca Colával közös szponzori kampány kapcsán valósult meg, a futballmérkőzés himnusza csak most, május 25-én debütált. A Live It Up névre keresztelt szerzemény dallamait a mainstream előadók zenei atyjának, Diplónak köszönhetjük, aki a produceri munkákat is magára vállalata a sláger készítése során. 
 
„Soha nem készítettem még nemzetközi szinten olyan dalt, ahol ennyi csillag fogott össze egy erős hangulat megteremtéséért” - mesélte az új Madonna-albumon is ügyködő zeneszerző. A dal fő eladója Nicky Jam, aki Will Smith-szel és Era Istrefivel társulva járul hozzá a mérkőzéseket övező hangulat fokozásához.
 
A szóban forgó sláger nem csak a ranglistákon szereplő trackekkel, hanem a bajnokságok korábbi dalaival is versenybe száll, ugyanis az elmúlt években olyan himnuszok születtek a vb számára, mint Shakira Waka Wakája, Pitbull We Are One-ja, vagy a legutóbb Budapesten is koncertező Anastacia Boom című slágere. A bajnokság záróünnepségére július 15-én kerül sor, ahol a trió 80 000 szurkoló előtt adja elő a Live It Upot a moszkvai Luzhniki stadionban. 
 

 
(fifa.com) 
 
2018.05.25
|


Játék
„Hol legitimek a megéléseink? Egy csomó érzés, állapot egyszerűen illegál, nem szabad. A művészet alibi. A művészet oltárán szabad olyat tenni, amit az életben nem minden esetben. Ezért a művészet játék, alibi a szabadságra.” (Hód Adrienn).
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.