Kedvenc helyek

Bem6 Fesztivál

Budapest, Budavári MH - BEM6, június 15 - 16.
Nem aprózza el az ünneplést a működésének történetében újabb évet elkönyvelő Budavári Művelődési Ház. A kulturális tér által megrendezett Bem6 Fesztivál sokrétű programkínálattal várja a látogatókat.
Június 15-én, pénteken nyílt nappal indítja kétnapos rendezvénysorozatát a Budavári Művelődési Ház. Ezen a napon ingyenesen lehet kipróbálni néhány foglalkozást az intézmény állandó programkínálatából, így pénteken a mozgás kap főszerepet. A reggel alakformáló konditornával indul, amit pilates és szenior örömtánc követ, de a nap folyamán megismerkedhetünk az olasz néptánccal és az AVIVA tornával is, a nap fáradalmait pedig egy esti kötőklubban vagy borkóstolón pihenhetjük ki. 18.30-tól regisztrációhoz kötött borkóstoló és jam session kezdődik a Mary Popkids formáció tagjaival, ahol a Figula Pincészet mutatja be borait. Erre a belépő 2000 Ft., a férőhelyek száma pedig limitált, érdemes mielőbb jelentkezni a marton.sara@bem6.hu e-mailen.  
 
A szombati napon a programok a Bem6 közvetlen közelében található rakparti Pala utcába, szabadtérre költöznek. Aznap a zene kerül előtérbe: akik gyerkőccel érkeznek, azok a reggeli óráktól kézműves workshopra, népi játszótérre, a Bélaműhely hangszercsépelő koncertjére és interaktív gyerekfoglalkozásra is számíthatnak Szalóki Ági fellépése mellett. 
 
A délután folyamán fellép többek közt a Zimber Trió, Dalinda, a Dűvő Zenekar, Ori Tahiti tánccsoport és a Vodku fiai, az estét pedig az Ági 60 – Kontroll Csoport produkció zárja. Bárdos Deák Ági egy éve ünnepelte 60. születésnapját, az underground díva születésnapjának apropóján jött létre ez a műsor, amely az énekesnő zenei karrierjének főbb állomásait idézi meg zenekarai, és zenészbarátai közreműködésével. Természetesen a koncert gerincét a legendás Kontroll Csoport zenekar dalai adják. Az eredeti Kontroll Csoport tagok mellett az Ági és Fiúk zenészei, valamint fúvós szekció egészíti ki az előadást. A programban elhangzanak a legismertebb Kontroll Csoport-dalok, valamint néhány Ági és Fiúk-ságer is. 
 
Ingyenes! Borkóstoló: 2000 Ft 
Promóció
2018.06.04
|


Játék
2018. július 4-7-ig az Anna and the Barbies zenekar szervezésében idén hatodik alkalommal kerül megrendezésre a Woodstock az Ugaron „szabadság-fesztivál”, melynek az ópusztaszeri Akhal Ménes ad otthont.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.