Robbie Williams, Ronaldo és Aida Garifullina lesz a foci-vb megnyitójának sztárja

Robbie Williams énekes és a kétszeres világbajnok brazil Ronaldo mellett Aida Garifullina orosz operaénekesnő jut szerephez a labdarúgó-világbajnokság csütörtöki megnyitóján.
„Sok mindent elértem már a karrierem során, de világbajnokságot megnyitni a stadionban helyet foglaló 80 ezer szurkoló, illetve sok millió tévénéző előtt gyerekkori álmom beteljesülése" - mondta Williams. A labdarúgást egy igazi legenda, a 41 éves, brazil Ronaldo képviseli, míg a hazai színeket Aida Garifullina, tatár szopránénekesnő.  
 
A Luzsnyiki Stadionban - az Oroszország–Szaúd-Arábia mérkőzés előtt - kerül sor a 2018-as labdarúgó világbajnokság megnyitójára, június 14-én. A FIFA közlése szerint a megnyitó felépítése némileg el fog térni a korábban megszokottaktól: a táncos látványelemek helyett ezúttal a zenéé lesz a főszerep, ráadásul a kezdő sípszó - közép-európai idő szerint 17 óra - előtt mindössze fél órával kezdődik majd a korábbiaknál rövidebb műsor. Egy elem ugyanakkor - a labdarúgás mellett a házigazda ország ünneplése - feltétlenül marad. 
 
A műsort az orosz Pervij Kanal (Channel One Russia) szervezi, és a FIFA-előzetes szerint a megnyitó során a stadion környezetében és a városban is zajlanak majd események. 
 
(MTI) 
2018.06.11
|


Játék
„Létezik-e a döntés szabadsága, ha éhes a húgod? Hogyan sminkel egy hajléktalan? Milyen az íze a készenlétis bakancsának? A szivargyújtó okozta sebhely örökre megmarad-e nemi erőszak esetén?”
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.