Dumbledore homoszexualitása nem játszik szerepet a Legendás állatok folytatásában

Dumbledore meleg. Ezt nem mástól, mint J.K. Rowlingtól tudjuk. Most, hogy a Legendás állatok második részében megismerkedhetünk a fiatal – vagy inkább középkorú – Dumbledorre-ral, felmerül a kérdés: vajon a szexuális irányultsága is szerepek kapott? A kérdésre Jude Law adott választ.
„Ez olyasvalami volt, amire én is az első között kérdeztem rá Jo-nál, és megerősítette nekem, hogy Dumbledore meleg” – magyarázta a varázslót alakító színész az Entertainment Weeklynek adott interjúban. A kérdés persze az, hogy mindebből mit láthatunk majd a vásznon az ősz folyamán. Law elmondása szerint nem sokat.
 
„Figyelembe kell venni, hogy ez még csak a második film a Legendás állatok sorozatban. A nézők csak most ismerhetik meg Albust, szóval még nagyon sok mindent tudhatunk meg róla a jövőben.” Állítólag nem akarták a karakter személyiségének minden oldalát rögtön az első filmben megmutatni, de ha türelmesek vagyunk, talán a későbbi filmekben láthatunk majd ezt-azt. 
 
(collider.com) 
2018.07.18
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.