Kedvenc helyek

Saját magát alakítja Ed Sheeran a legújabb Beatles témájú filmben

Napjaink legpopulárisabb dalszerző-énekese is feltűnik Danny Boyle legújabb filmjében, valószínűleg azonban nem ez a szerep lesz az, amiért Oscar-díjra jelölik majd.
Újabb filmes produkcióhoz adta nevét Ed Sheeran. A Trónok harcában való rövid cameója után most egy nagyobb volumenű szerepre kérték fel, nagy színészi játékot azonban ezúttal sem bíztak rá: önmagát kell alakítania abban a mozifilmben, aminek ötletét a Beatles zenekar adta. A Danny Boyle (Gettómilliomos, 127 óra, Trainspotting) kezei alatt készülő filmben Ed lesz az a világsztár, aki magával viszi turnézni a Himesh Patel által életre hívott fiatal zenészpalántát, aki a történet szerint az egyetlen ember, aki emlékszik a Beatles zenekar szakmai hagyatékára. A zeneipari kérdéseket boncolgató alkotás a tervek szerint 2019 őszén debütál a filmvásznon, Sheeran jeleneteit pedig már le is forgatták az énekes jelenleg is zajló turnéja során. 
 
(nme.com) 
2018.08.30
|


Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.