Kedvenc helyek

Az Imagine Dragons énekese is nekiment Eminemnek homofób megnyilvánulása miatt

Igencsak kiverte a biztosítékot Eminem legutóbbi meglepetésalbuma, amit hangvételénél fogva inkább nevezhetünk egy gyűlöletkeltő propagandának, mintsem egy rapper kendőzetlen kitárulkozásának.
Az Imagine Dragons alapítója sem hagyta szó nélkül Eminem homofób megnyilvánulását, amit az LMBTQ-közösség tagjai és támogatói is egyaránt támadásként éltek meg; a fehér bőrű rapperek atyja a The Fall című számában szólt be Tyler, the Creatornak nemi identitása miatt, aki legutóbb arról vallott, hogy első kapcsolata 15 évesen egy fiúval volt. Az ízléstelen dalszövegrészlet kapcsán több híres ember is felemelte a hangját, többek között Dan Reynolds is, aki Twitteren fejtette ki véleményét a Love The Way You Lie rapperéről. 
 
„Sosincs rendben, ha egy olyan szót használsz, ami gyűlölködésre buzdít. Nem érdekel, hogy melyik korban születtél, és hogy ez mit jelent számodra. Ha ezzel hozzájárulsz az előítéletek erősítéséhez, akkor ez bizony gyűlölködés. Nem oké b*zizni, nem érdekel, ki vagy” - foglalt állást a kényes témában az amerikai zenész. 
 
(billboard.com) 
2018.09.03
|


Játék
A kiállítás a honfoglalástól a 19. századig mutatja be a fegyverek történelmet alakító szerepét.
?? ? rá se fér a képre az a sok ember, aki reggel 8.30-kor sorban áll, hogy jegyet vegyen az idei #berlinale-ra ?
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.