Kedvenc helyek

Színházak Éjszakája After

[ alternative / electronica ]
Budapest, Trip Hajó, szeptember 22. 18:00
Trip Bázissá lényegül át a Szilágyi Dezső térnél strázsáló hajó, és a műfaji eklektikának adja át a terepet. A Színházak Éjszakájának ezerszínű palettáját ma akusztikus zene, rap és csajozós rock is tarkítja, de underground e–zenék is szólnak majd.
Kezdésként Zságer-Varga Ákos, azaz ZsVÁ Premier Party Sun Set Edition elnevezésű, szabadstílusú szettje simul bele a terasz panorámájába. A ®agar basszusgitárosa után 22 órától a Színházteremben csap a húrokba Egri Bálint, aki Azegrivár néven akusztikus projektet visz. Majd Tasnádi Bence és Várvölgyi Szabolcs alakít lightos duót az alteros Ed Is Onból. Őket noÁr követi, azaz a társadalmi kérdésekre érzékeny Molnár Áron rap-debütje. Csajozós rockkal emeli a tétet a BEKVART, majd a Moszkva tér c. film Rojálja, a rendezőként is domborító Szabó Simon áll be a DJ-pultba. 
 
Jegyár: 500-2700 Ft 
Air
2018.09.13
|


Játék
A Dés. Évtizedek óta fogalom a magyar zenei életben. Musicalek, filmzenék, nagy slágerek és dzsesszlemezek sora fűződik a nevéhez. De az utóbbi években történt valami, kilépett a nyilvánosság elé a saját magának írt dalaival...
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.