Kedvenc helyek

CAFe Budapest 2018 - Kortárs Művészeti Fesztivál

Budapest, október 5 - 21.
Csak az gondolja azt, hogy az ősz szürke és megfakult, aki még nem látogatott el a Café Budapest szezonális fesztiváljára. Az évente kétszer megrendezésre kerülő rendezvénysorozat elérkezett az őszi etapjához, aminek keretein belül több mint 150 színes rendezvény közül válogathatnak az érdeklődők.
A kortárs vezérfonalat követő, de stílusában mégis szerteágazó programok között mindenki megtalálhatja a neki valót, ugyanis rengeteg koncert, kiállítás, előadás kerül megrendezésre a CAFe Budapest idei utolsó kezdeményezésén. A zenei élményekről többek között a Budapest Ritmo, a Sinfonietta Rīga és Masego gondoskodik, de hogy a „szem se maradjon szárazon”, olyan tárlatokat és performanszokat vehetünk szemügyre, mint a Rejtett történetek, a Repülő városok, a Tömegdinamikák, a Triple Dance vagy a My Land.
Ferencz Sándor
2018.09.28
|


Játék
Sherlock Holmes, a világ első magándetektívje mindig olyan furcsa volt, hogy az már vicces. Will Ferrell szerencsére nem tiszteli a tekintélyt – egy Saturday Night Live szkeccsben már bebizonyította, hogy milyen volna Holmes, ha ő játszaná.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.