Kedvenc helyek

Új album és turné is várható jövőre a Slipknottól

A metal műfaj hátborzongató külsejű zenekara jövő nyáron már az új lemezzel szeretné járni a világot – csigázta fel a rajongókat Corey Taylor, a kilenctagú banda frontembere.
Ha minden a tervek szerint halad, jövőre már a hatodik Slipknot-lemezzel hergelhetik a szomszédokat a zenekar rajongói. Corey Taylor, a huszonhárom éve működő formáció megálmodója legutóbbi interjújában beszélt zenekara jövőbeli terveiről, ami között mindenképp szerepel hatodik nagylemezük elkészítése és egy azt népszerűsítő koncertkörút is. Habár a zenei projekt még csak a tervezési fázisban van, a tagok nagyon lelkesek a munkát illetően, így bíznak abban, hogy minél előbb egy CD formájában is láthatják munkájuk gyümölcsét. 
 
„Az a terv, hogy a jövő év elejét a stúdióban töltjük. Szóval a következő néhány hónapban kell összeraknunk a produkciót, új maszkok, új jelmezek, minden új lesz. Remélhetőleg nyáron már turnézni is elkezdünk” - nyilatkozta Corey.
 
A banda legutoljára 2014-ben adott ki lemezt .5: The Gray Chapter néven, azóta csak egy live-album került kiadásra a neve alatt.  
 
(nme.com) 
2018.10.20
|


Játék
Jamie Lee Curtis visszatér ikonikus szerepében, hogy még egyszer utoljára szembeszálljon Michael Myersszel, az álarcos alakkal, aki azóta kísérti, amióta éppen hogy sikerült elmenekülnie előle egy halloweeni mészárláskor, négy évtizeddel ezelőtt.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.