Kedvenc helyek

Új album és turné is várható jövőre a Slipknottól

A metal műfaj hátborzongató külsejű zenekara jövő nyáron már az új lemezzel szeretné járni a világot – csigázta fel a rajongókat Corey Taylor, a kilenctagú banda frontembere.
Ha minden a tervek szerint halad, jövőre már a hatodik Slipknot-lemezzel hergelhetik a szomszédokat a zenekar rajongói. Corey Taylor, a huszonhárom éve működő formáció megálmodója legutóbbi interjújában beszélt zenekara jövőbeli terveiről, ami között mindenképp szerepel hatodik nagylemezük elkészítése és egy azt népszerűsítő koncertkörút is. Habár a zenei projekt még csak a tervezési fázisban van, a tagok nagyon lelkesek a munkát illetően, így bíznak abban, hogy minél előbb egy CD formájában is láthatják munkájuk gyümölcsét. 
 
„Az a terv, hogy a jövő év elejét a stúdióban töltjük. Szóval a következő néhány hónapban kell összeraknunk a produkciót, új maszkok, új jelmezek, minden új lesz. Remélhetőleg nyáron már turnézni is elkezdünk” - nyilatkozta Corey.
 
A banda legutoljára 2014-ben adott ki lemezt .5: The Gray Chapter néven, azóta csak egy live-album került kiadásra a neve alatt.  
 
(nme.com) 
2018.10.20
|


Játék
Vitális Ivánék új albuma stílusában kissé eltér az eddigiektől, és a punk, a hard rock és a pszichedélia irányába mozdul el.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.