Murder - A gyilkos tárlat

16 éven felülieknek!
Budapest, Central Passage, 2018. június 23. - 2019. február 17.
2018-ban visszatért Budapestre a Murder – A Gyilkos Tárlat című kiállítás, ami közel 1000 m2-es kiállítótéren, 21 szobán keresztül mutatja be az elmúlt évszázadok leghíresebb gyilkosságait.
A speciális effektekkel és a legmodernebb technológiákkal életre keltett kiállítás megeleveníti a gyilkosokat és történeteiket, így például a szüzek vérében fürdő Báthory Erzsébetet, Vlad Tepest, Hasfelmetsző Jacket vagy éppen Al Caponét. A kiállítás mégsem a durva erőszak cél nélkül való „mutogatásáról” szól, hiszen történelmi, társadalmi tényeken keresztül szembesülhetnek látogatók a tragikus valósággal, miközben az interaktív tárlatvezetés keretében megismerhetik, hogy a tettesek miért és hogyan követték el brutális tetteiket. A tárlat végére érve pedig bizonyosságot nyer, hogy senki sem születik szörnyetegnek!
 
Mérgező szülők, gyermekkorban elszenvedett szexuális zaklatás, testi és lelki terror, kiközösítés és a fiatalkorban szerzett mély lelki sebek húzódnak meg minden történet hátterében. A kiállítás gondolkodásra késztet felelősségünkről, hogyan neveljük gyermekeinket és hogyan viselkedjünk embertársainkkal.  
 
A látogatás 10 fős turnusokban audio-guide segítségével történik, animátor vezetésével.

2018.11.12
|
(23 kép)


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.