Kedvenc helyek

Mark Ronsonnal készítette el legújabb dalát Miley Cyrus

A Disney Channel egykori növendéke tavaly jelentkezett utoljára saját dallal, amikor a kevésbé sikeres Younger Now albumának utolsó single-jét jelentette meg azonos névvel.
Manapság egyre több zenész próbálkozik meg a country-dance vonallal, azonban nagy részüknek beletörik a bicskájuk; hasonló sorsa jutott Miley Cyrus is, aki tavaly egy teljes lemezt szentelt ennek a műfajnak. A toplistákon és a rajongói körökben is megbukott lemez után a poplady egy új dallal menti a menthetőt, a nagy visszatérés pedig a brit slágergyáros zeneszerző-énekes, Mark Ronson oldalán valósul meg. Kettejük közös szerzeménye november 29-én lát majd napvilágot, amiből egy rövid részletet már be is mutattak, de a dal címét hivatalosan egyelőre még nem árultak el; a bennfentesek szerint a track Nothing Breaks Like a Heart néven érkezik majd, amit alátámaszt a kislemez borítója is, amin egy megrepedt „diszkószív” látható. 
 
(breatheheavy.com) 
2018.11.27
|


Játék
Tíz éve született a zenekar a Magyar Színház büféjében és szilveszterkor léptek fel együtt először „jelmeztelenül”.
Van ma Margó Irodalmi Fesztivál, latin-amerikai dokufeszt, terézvárosi búcsú, kürtőskalács fesztivál, ezernyi program, de van egy, ami mindenkinek szól: az önkormányzati választások! Fotó: @fortepan #szavazas #szavazz #onkormanyzativalasztasok #programajanlo #nemaradjle
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.