Régi adósságot törleszt a Marvel Kapitány

Carol Denvers az amerikai légierő egyik pilótája, ám hamarosan a világ legnagyobb hőseinek egyikévé válik, aki teli van kérdésekkel a saját múltjával kapcsolatban. Amikor a Föld egy intergalaktikus konfliktus ütközőpontjává válik, Carolnak döntő szerepe lesz.
A Marvel már régóta adósunk volt egy női főszereplős szuperhősfilmmel, és ez olyannyira igaz, hogy még a minden másban erős lemaradásban lévő DC is megelőzte őket a Wonder Woman filmmel. A Fekete Özvegy mozi adta volna magát, de Kevin Feige-ék sokáig nem gondolták a figurát önálló produkcióra érdemesnek, így végül maradt Carol Denvers, akinek a filmjére azóta várnak a rajongók, hogy a Marvelnél bejelentették a friss Oscar-díjas Brie Larson szerződtetését. A következő nagy pillanatot azzal okozták, amikor beharangozták, hogy a történet a kilencvenes évek közepén játszódik majd, vagyis nem lesz közvetlen összefüggésben a Marvel Cinematic Universe mostani történéseivel. 
 

 
Feige sokáig kereste a megfelelő rendezőt a projekthez, sok nevet hoztak összefüggésbe a Marvel Kapitánnyal, és a kezdetektől cél volt, hogy egy rendezőnő kapja a munkát, de végül máshogy jött ki a lépés: a Fél Nelson férfi–nő rendezőpárosa, Anna Boden és Ryan Fleck kapta a melót. Részben nekik köszönhető, hogy a főgonosz az a Ben Mendelsohn lett, aki együtt dolgozott a párossal a Mississippi Grind című filmjükön.  
 
(Hazai bemutató: 2019. március 7.) 
2018.12.03
|
(5 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.