Christian Bale 10 legnagyobb átalakulása

Generációja legnagyobb kaméleonja, aki több alakításával is az emberi test határait feszegette, nem hajlandó leállni. Most az Alelnök kedvéért hízott felismerhetetlenre. Bemutatjuk az eddigi leglátványosabb átalakulásait. A sorrend ezúttal csak időrendet takar.
10. Rikkancsok 
 
El tudod képzelni Christian Bale-t, amint egy Disney musicalben énekel és táncol? Pedig ez is megtörtént még 1992-ben, persze még a sztárrá válása előtt. 
 
 
9. Bálványrock - Velvet Goldmine 
 
Nem tartozik Bale legextrémebb átalakulásai közé, de egy kis fogyás, némi smink, egy csodás frizura és pompás ruhák egész sorozata tett arról, hogy emberünk hiteles legyen glam rocker újságíróként. 
 
 
8. Amerikai pszicho 
 
Az még hagyján, hogy mindenét leborotválta, de emellett úgy kigyúrta és felpumpálta, hogy öröm volt őt nézni a gyilkos yuppie Patrick Batemanként, és a jó formáját nem is titkolta a nézők előtt. 
 
 
7. A gépész 
 
A film, ami meghozta számára a kaméleon hírnevet. Az alvászavarokkal küzdő gyári munkás szerepe kedvéért 54 kilósra fogyott (45 kilósra akart, de a producerek megtiltották neki), mindezt úgy, hogy napi egy almát evett, emellett sok whiskyt ivott és dohányzott. 
 
 
6. Batman: Kezdődik! 
 
Miután csontsoványra fogyott, alig hat hónapja volt, hogy felpumpálja magát a szuperhős Batman szerepe kedvéért. Hízlaló kaják sorozatát tömte magába folyton, és úgy gyúrt naphosszat, mintha az élete múlna rajta. 
 
 
5. Hajnali mentőakció 
 
Alig egy évvel azután, hogy meghízott Batman szerepe kedvéért, már dobhatott is le huszonöt kilót magáról, hogy eljátsszon egy Laoszban hadifogságba került pilótát. 
 
 
4. A harcos 
 
A crackfüggő bokszoló, Dicky Ecklund szerepe kedvéért Bale laza 15 kilót dobott le magáról és szálkásított, na meg némi smink is közrejátszott. Az eredmény: egy legjobb mellékszereplői Oscar-díj. 
 
 
3. Amerikai botrány 
 
A csaló Irving Rosenfeld szerepe kedvéért Bale levágatta a haját, megnövesztette az arcszőrzetét és magára szedett 21 kilót a nem túl egészséges „eszem, ami belefér” módszerével. A menüje nagy részét fánkok és sajtburgerek adták. 
 
 
2. Alelnök 
 
Dick Cheney amerikai alelnököt a filmben élete öt különböző szakaszában kellett eljátszania. Ehhez kopaszra borotválta a fejét, kiszedette a szemöldökét, vastagabbra edzette a nyakát és felszedett húsz kilót, de ezúttal már étkezési szakértőtől is elfogadott tanácsokat. 
 
 
1. Ford v. Ferrari 
 
Ahogy az várható volt, Bale a nagy hízás után egy nagy fogyást hajtott végre, hogy eljátszhassa Ken Miles Forma–1-es versenyzőt az 1966-os Le Mans-i versenyt feldolgozó mozifilmben. 
2019.02.18
|


Film premierek

Látomás

francia-japán filmdráma, 109 perc, 2018

Vízipók-csodapók - Felújított filmváltozat

magyar animációs film, 72 perc, 1983

Mia és a fehér oroszlán

dél-afrikai-francia-német családi film, 98 perc, 2018

Interjú Istennel

amerikai misztikus dráma, 97 perc, 2018

Hotel Mumbai

amerikai-ausztrál történelmi dráma, 125 perc, 2018

Ferenc pápa – Egy hiteles ember

amerikai-svájci dokumentumfilm, 96 perc, 2018

Egy nő fogságban

magyar dokumentumfilm, 89 perc, 2018

A gyászoló asszony átka

amerikai horror, 93 perc, 2019

Csodapark

amerikai-spanyol animációs film, 85 perc, 2019
Játék
Négy évet kellett várniuk a rajongóknak az Ivan & The Parazol legújabb lemezére.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.