Vénusz

Budaörs, Budaörsi Latinovits Színház, 2019. február 16 - 17.
Két öreg barát, két híres színész hétköznapjait mindenestül felforgatja egy fiatal lány. Az egyikük a mennyországban érzi magát vele, a másikuk életét pokollá teszi.
Történet az öregségről és a fiatalságról, az utolsó szerelemről – fanyar humorral, parádés szereposztásban. A történet főhőse egy testben öreg, lélekben örökifjú színész, akihez egy szép napon beállít egy testben fiatal, lélekben kissé agyonstrapált lány; és, ahogy az ilyenkor lenni szokott, azonnal minden a feje tetejére áll. A színészt megszédíti a szerelem – és egy-két, ezzel összefüggésben leadott ökölcsapás; a lányt megszédíti a hírnév és a csillogás esélye; vagyis adva lenne minden a totális és visszavonhatatlan katasztrófához – de ez nem egy ilyen történet...    
Hanif Kureishi brit író azonos című forgatókönyvéből a darabot Török Tamara alkalmazta színpadra, rendezője Deák Krisztina, játsszák: Bálint András, László Lili, Gyabronka József, Takács Katalin és Brasch Bence.  
Az előadás a Budaőrsi Latinovits Színház és az Orlai Produkciós Iroda együttműködésében jött létre. 
2019.02.07
|


Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.