Kedvenc helyek

Hivatalosan is érkezik az új Slipknot-album

Az amerikai metálegyüttes tegnap jelentette be legújabb lemezének megjelenési dátumát, amit egy észak-amerikai turnéval is megspékelnek a nyár közepétől.
A metálzene szerelmesei készülhetnek, ugyanis augusztus 9-én érkezik az új hardcore lemez az amerikai együttestől. Corey Taylor és zenekara legutóbb 2014-ben jelentetett meg albumot, tavaly ősszel azonban egy új számmal fűtötték fel a kedélyeket (All out of life). A lemezmegjelenés mellett egy észak-amerikai turné, a Knotfest Roadshow dátumait is nyilvánosságra hozták, ami július végén Kaliforniában indul majd. Nálunk legközelebb a VOLT Fesztiválon lép fel a zenekar.  
 
(rollingstone.com) 
 
2019.03.05
|


Játék
Az Éles Gábor Triót a névadó 2009-ben hívta életre Móré Attilával, azzal a céllal, hogy egy sajátságos zenei nyelvet beszélő alkotói közösséget hozzon létre, mely 2010-ben Szkladányi András basszusgitárossal egészült ki.
Pénteken és szombaton egy utolsó terezés a Rákóczi téren. Hajgumikészítés, kávéházi beszélgetés, reggelizés NEMAcsarnokban, lazulás, kóruszene. Nézz ki és örülj. #rakocziter #rakocziterezes #csikszerda #lazulosprogram #szomszedolosprogram
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.