Ismét pályázatokat hirdet a Gödöllői Természetfilm Fesztivál

Idén is kiírta pályázatait a Nemzetközi Természetfilm Fesztivál, és ezúttal új területeken is kipróbálhatják magukat a természetbarátok.
Felső tagozatos és középiskolás diákok számára hirdet fotóversenyt „Ember és Természet” néven a Gödöllőn megrendezésre kerülő fesztivál. A versenybe természetfotókat, környezetünkkel kapcsolatos, elgondolkodtató beállításokat várnak április 10-ig. Az amatőr filmesek is helyet kapnak, akiknek a kárpár-medencei természetvédelmi szervezetek, önkéntesek munkáját kell körbejárniuk alkotásaikon keresztül.

A pályázatok leadásának határideje április 10. „Légy te a Professzor” – a 40 éve elhunyt Öveges József professzorra emlékeznek azok az általános- és középiskolások, akik csapatban vagy egyénileg elkészített makette(ke)t gyártanak természeti jelenségeket alapul véve. Ők április 15-ig készíthetik el modelljeiket. Ugyanennek a korosztálynak a fantáziájára lesz szükség az Országos Pet-racing pályázathoz is, ahol pet-palackokból elkészített autók versenyeznek egymással a 30 méteres pályán, és amiket a látogatók is megtekinthetnek egy kiállítás keretében.

A nevezési időszak május 10-ig tart.
2019.03.22
|


Játék
Négy évet kellett várniuk a rajongóknak az Ivan & The Parazol legújabb lemezére.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.