Kedvenc helyek

Koncepcióalbummal jelentkezik Madonna

Miután az elmúlt hetekben több ízben csigázta fel a kedélyeket a közösségi médiában, Madonna végül lerántotta a leplet készülő projektjének teaser videójáról, amivel legújabb lemezébe, a Madame X-be enged betekintést a rajongóknak.
A pop királynője több évtizedes karrierrel a háta mögött már pontosan tudja, mitől döglik a légy. A tegnap éjjel leleplezett 90 másodperces videó új dalrészleteket, számos kosztümöt és az énekesnő különböző identitásait mutatja be a legújabb Madame X című koncepcióalbum megjelenésével kapcsolatban. „Madame X egy titkos ügynök, aki a világban utazgat, változtatja a személyiségét, harcol a szabadságért, fényt hoz a sötétségbe. Ő egy táncos, egy professzor, az állam feje, egy diák, egy házvezetőnő, egy apáca, egy szent, egy énekesnő. Egy kém, aki a szerelem és a szeretet nevében él” – hallható az ikonikus videós bemutatkozásban. A Madame X lesz Madonna tizennegyedik stúdiólemeze. A megjelenésről egyelőre még nincsenek újabb információk. 
 

 
(rollingstone.com)  
2019.04.15
|


Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.