„Fantasztikus látni, hogy a gyerekek hogyan reagálnak a filmekre” - Paul Rudd és Jeremy Renner

Mindketten túlélték Thanos végzetes csettintését, pedig ott sem voltak a Bosszúállók: Végtelen háború szereplői között. A Végjáték alcímre hallgató folytatásban teljes harci díszben térnek vissza, viszont interjút úgy kellett közösen adniuk, hogy még véletlenül se leplezzenek le egyetlen titkot sem a hét lakat alatt őrzött sztoriról, így sokszor a hülyéskedésbe menekültek.
A karaktereitek nem voltak játékban a Végtelen háborúban. Milyen érzés most visszatérni a csatába? 
 
Renner: Mi nem csatáztunk. 
 
Rudd: Igazából azért maradtunk ki az egészből, mert egy pingpongturnén voltunk szerte Európában. Meglátogattuk Franciaországot… 
 
Renner: Közös úszóleckéket vettünk. 
 
Rudd: Elvoltunk, mint a befőtt. 
 
Renner: Csodás nyarunk volt. 
 
Rudd: Aztán visszatértünk, és megtudtuk, mennyi minden történt, amíg távol voltunk. 
 
Renner: Pontosan. 
 
Rudd: Szerencsére sikerült az egészből kimaradnunk. 
 
Sólyomszemnek szoros a kapcsolata Fekete Özvegy karakterével. Milyen volt folytatni mindezt? 
 
Renner: A legjobb ezekben a filmekben, hogy mivel olyan régóta készülnek, kissé olyan visszatérni, mintha csak hazautaznál a családodhoz.  
 
Hangya is része volt már ennek a családnak az Amerika Kapitány: Polgárháborúban… 
 
Rudd: Olyan, mint újra látni azokat a barátokat, akikkel egyszer már volt egy nagy, közös kalandotok, de már régóta nem találkoztatok. Végre újra velük lóghattam. Hihetetlen, hogy ezek a filmek globális eseménynek számítanak, de a forgatáson mégis együtt lehet lazulni egy csomó jó arccal. Rengeteg jó kis közös vacsoránk volt.  
 
A rendezőpáros elmondása szerint az új filmnek más tónusa lesz, mint az előzőnek. Mit mondhattok erről? 
 
Rudd: Ugye b-mollban voltunk?  
 
Renner: Igen, azt hiszem. 
 
Rudd: Mindig is úgy gondoltam, ez a legjobb hangnem. Sajnos nem használják túl gyakran. 
 
Hogyan írnátok le a közös munkát a Russo testvérekkel? 
 
Renner: Csodás fickók. Bárcsak többet dolgozhatnék velük, de hihetetlenül elfoglalt arcok. Elképesztően okosak, és nagyszerűen tudnak csapatban dolgozni.  
 
Rudd: Úgy dolgoznak, mint a testvérek, akik együtt nőttek fel és ugyanazok a dolgok érdekelték őket: mintha ők ketten egyetlen agyon osztoznának. Mindketten teljes mértékben kontroll alatt tartják a filmet. Szinte sokkoló, hogy ezt az elképesztően masszív filmet képesek az irányításuk alatt tartani.  
 
Mi volt számotokra a Marvel kötelékében töltött évek csúcspontja? 
 
Renner: Az, hogy most itt vagyunk. Nem arra gondolok, hogy most itt ülök veled szemben és interjút adok – pedig jó arc vagy, hidd el –, hanem arra, hogy sosem gondoltam volna, hogy itt köt ki ez a történet. Csodálatos, hogy ez a sok nagyszerű film ide vezetett. Alig várom, hogy lássam a kész filmet. Látod az arcom? Ez az izgatott arckifejezésem. 
 
Rudd: Én látom. Sokat lógok vele. Most teljesen fellelkesült. Én kicsit későn csatlakoztam a csapathoz, ugyanakkor csodálatos egy olyan dolog részévé válni, amit ilyen sok ember imád világszerte. Egyetlen dolgot kiemelni szinte lehetetlen volna, de azt kell mondjam, hogy attól mindig elámulok, amikor látom, hogy a gyerekek számára ezek a filmet milyen sokat jelentenek. Fantasztikus látni, hogy a gyerekek hogyan reagálnak a filmekre és a karakterekre. Ez mindig emlékeztet a filmek erejére, és arra, mi az, ami igazán fontos. 
Tulu/Fórum Hungary
2019.04.21
|
(13 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.