Undipofik

olvasói
2/10 (3)
Létezik egy hely, ahol a kidobott játékok új otthonra lelnek, ugyanis ott megtalálható az összes többi kissé selejtes, de annál inkább szeretetreméltó plüssfigura.
Undifalván teljesen természetes, hogy mindenki furcsa és senki sem tökéletes, és a lakókat ez cseppet sem zavarja egészen addig, amíg egy kaland során be nem tévednek a Tökéletesség városába. Amikor szembesülnek a hibátlan játékokkal, mindenáron megpróbálják bizonyítani nekik – és maguknak is – hogy nem a külső szépség és a tökéletes megjelenés a legnagyobb erény. Ehhez részt vesznek azon a bonyolult próbafolyamaton, amely során a tökéletes babák megtalálhatják a hozzájuk illő gyereket.
 
A Lego-kalandhoz hasonlóan az Undipofikban is egy valódi játékmárka termékei kelnek életre, ugyanis a mesében látható plüssállatok a valóságban nem selejtes figurák, hanem kifejezetten népszerű termékek. Éppen ezért elég hamiskás a film leckéje arra vonatkozóan, hogy nem érdemes azonnal eldobni a szépséghibás játékokat, csak azért, mert nem hibátlanok – hiszen pont azért készült el az Undipofik filmváltozata, hogy a gyerekek ezután sorra vegyék a nagyvásznon látott plüssfigurákat.
 
A szkepticizmusunkat lehámozva viszont egyetérthetünk abban, hogy a nem túl dekoratív és sérült játékok is hordozhatnak értéket – akár többet is, mint a tökéletes csecsebecsék. Emellett az Undipofik azon örökérvényű üzenete is fontos kicsik és nagyok számára egyaránt, hogy önmagunk elfogadása a lényeg, nem a tökéletes külső.
viktoriacz
2019.05.10
|
Uglydolls
amerikai-kínai animációs film, 87 perc, 2019
A szabadszellemű Undipofik rájönnek, milyen érzés másnak lenni, és küzdeni a szeretetért, ugyanakkor azt is megtudják, hogy nem kell tökéletessé válniuk, hiszen az számít csak, milyen vagy valójában.
Rendező:

Kelly Asbury

Forgalmazza: Freeman Film
Bemutató: 2019. május 16.

Linkek


Ha tetszett, ezt is nézd meg:

(5 kép)


Film premierek

Prédák

amerikai horror, 92 perc, 2019

Pavarotti

amerikai-angol dokumentumfilm, 114 perc, 2019

Mű szerző nélkül

német-olasz történelmi dráma, 189 perc, 2018

Gemini Man

amerikai-kínai akciófilm, 117 perc, 2019

FOMO - Megosztod és uralkodsz

magyar filmdráma, 90 perc, 2019

A művészet templomai: Prado - Csodák gyűjteménye

olasz-spanyol dokumentumfilm, 92 perc, 2019
Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Filmek a TV-ben
18:10
18:20
A férfi mögött
amerikai film, 2017
18:40
Tripla kilences
amerikai akciófilm, 2016
18:45
A rodeós
amerikai film, 2018
18:50
Farkangyal
amerikai vígjáték, 1991
Már játsszák a mozik a FOMO - Megosztod és uralkodsz című filmet egy durvára sikerült buli következményeiről. @fomo.amozifilm #moziajanlo #moziajánló #fomo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.