Vetítések

Undipofik

olvasói
(0)
Létezik egy hely, ahol a kidobott játékok új otthonra lelnek, ugyanis ott megtalálható az összes többi kissé selejtes, de annál inkább szeretetreméltó plüssfigura.
Undifalván teljesen természetes, hogy mindenki furcsa és senki sem tökéletes, és a lakókat ez cseppet sem zavarja egészen addig, amíg egy kaland során be nem tévednek a Tökéletesség városába. Amikor szembesülnek a hibátlan játékokkal, mindenáron megpróbálják bizonyítani nekik – és maguknak is – hogy nem a külső szépség és a tökéletes megjelenés a legnagyobb erény. Ehhez részt vesznek azon a bonyolult próbafolyamaton, amely során a tökéletes babák megtalálhatják a hozzájuk illő gyereket.
 
A Lego-kalandhoz hasonlóan az Undipofikban is egy valódi játékmárka termékei kelnek életre, ugyanis a mesében látható plüssállatok a valóságban nem selejtes figurák, hanem kifejezetten népszerű termékek. Éppen ezért elég hamiskás a film leckéje arra vonatkozóan, hogy nem érdemes azonnal eldobni a szépséghibás játékokat, csak azért, mert nem hibátlanok – hiszen pont azért készült el az Undipofik filmváltozata, hogy a gyerekek ezután sorra vegyék a nagyvásznon látott plüssfigurákat.
 
A szkepticizmusunkat lehámozva viszont egyetérthetünk abban, hogy a nem túl dekoratív és sérült játékok is hordozhatnak értéket – akár többet is, mint a tökéletes csecsebecsék. Emellett az Undipofik azon örökérvényű üzenete is fontos kicsik és nagyok számára egyaránt, hogy önmagunk elfogadása a lényeg, nem a tökéletes külső.
viktoriacz
2019.05.10
|
Uglydolls
amerikai-kínai animációs film, 87 perc, 2019
A szabadszellemű Undipofik rájönnek, milyen érzés másnak lenni, és küzdeni a szeretetért, ugyanakkor azt is megtudják, hogy nem kell tökéletessé válniuk, hiszen az számít csak, milyen vagy valójában.
Rendező:

Kelly Asbury

Forgalmazza: Freeman Film
Bemutató: 2019. május 16.

Vetítések


Linkek


Ha tetszett, ezt is nézd meg:

(5 kép)


Film premierek

Fájdalom és dicsőség

spanyol filmdráma, 113 perc, 2019

Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány

amerikai thriller, 108 perc, 2019

Aladdin

amerikai kalandfilm, 128 perc, 2019

A gyermek

ír horror, 90 perc, 2019
Játék
Spirituális utazásra hív Zságer Balázs fesztiválkedvenc zenekara, akik a „vissza a természethez” elvet vállalták fel ötödik lemezükön
Filmek a TV-ben
18:10
Cecelia Ahern: Két lépés a menny
német romantikus film, 2013
18:25
Tapló Télapó
amerikai vígjáték, 2003
18:30
A szerencse háza
amerikai krimivígjáték, 2017
18:40
Pókerarcok
amerikai filmdráma, 1998
18:50
Ramona és Beezus
amerikai családi film, 2010
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.