Mégis bemutathatják Woody Allen eldugott filmjét

Miután régi családi ügyei ismét reflektorfénybe kerültek, az Amazon ügy döntött, nem mutatja be Allen utolsó munkáját, az A Rainy Day in New York-ot. Azonban van itt egy kiskapu.
Az Amazon ugyan továbbra is kitart amellett, hogy Woody Allen munkája (melynek olyan főszereplői vannak, mint Timothée Chalamet, Jude Law vagy Selena Gomez), az A Rainy Day in New York ne kerülhessen az amerikai mozikba, Európában úgy fest mégsem vonatkozik rá a tiltás. Egy olaszországi forgalmazó ugyanis megvette a filmet, és az a terve, hogy az ősz folyamán bemutatja a filmet, és a hírek szerint más európai forgalmazók is csatlakoznak hozzá. Az olasz forgalmazó szeretné, ha a film a Velencei Filmfesztivál programjában debütálhatna, bár ehhez még Velencének és az oda igyekvő művészeknek is lesz egy-két szava. A film több színésze – például a jelenleg Magyarországon forgató Chalamet – is elhatárolódott már a műtől, szóval nagy vörös szőnyeges parádéra nemigen kell számítani. 
 
(variety.com) 
2019.05.06
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Filmek a TV-ben
H
23
K
24
Sze
25
Cs
26
P
27
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.