Nyerd meg az Ivan and The Parazol Exotic Post Traumatic c. lemezét!

Négy év, ami más zenekarnak éppenhogy csak az ajtó kopogtatását jelenti, addig az Ivan and The Parazolnak egy jól célzott ajtó berúgást, újra meg újra meg újra. Valahogy így lehet azt a folyamatot leírni, ami a budapesti zenekar életét és munkáját jellemzi.

Kapcsolódó cikkek

Az Ivan and The Parazolt úgy ismerte meg a közönség, mint a hatvanas és hetvenes évek klasszikus beatzenéjét és hangulatát idéző, furcsa, de valahogy mégis menő, retró ruhákat és hanyag eleganciát viselő fiúbandát. Ezt vetkőzte most le Vitáris Iván, Balla Máté, Beke István és Simon Bálint legújabb, Exotic Post Traumatic című, negyedik nagylemezük borítója mögött.  
 
A lemez első hallásra is elbúcsúzik a jól bevált beathangulattól, de talán négy év aktív pihenés után ez várható is. Az EPT album inkább a punk, a hard rock és a pszichedélia műfajok irányába mozdult el, ami pedig csavar egyet a történeten, hogy az egész dallistának van egy szabad, lebegős, ugyanakkor „parazolos” kisugárzása, ami miatt azt lehet mondani, hogy a várakozás abszolút megérte.  
 
Ha szeretnéd megnyerni az albumot, nincs más dolgod, mint válaszolni az alábbi kérdésre!
 
A határidő lejárt, már nem lehet tippelni!
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.