Vasbetonnal jengáznak a Duna-parton

ELTE Lágymányosi Campus, május 6-12.
Speciális VR-játékot fejlesztettek azért, hogy minél több fiatalt csábítsanak az építőiparba. A játékot a Tudás Hexagonja nevű mobilépületben lehet kipróbálni, amelyet októberig szinte minden hazai nagyvárosba elvisznek a szervezők.
Egész héten Budapesten állomásozik a Tudás Hexagonja; az interaktív játékokkal felszerelt mobilépületet azért hozták létre, hogy országszerte fiatalokat toborozzon az építőiparba. Az érdeklődők május 6-tól egy héten át az ELTE Lágymányosi Campusán többek között azt is kipróbálhatják, milyen a virtuális térben vasbetonnal jengázni és hegeszteni. A főváros után május 13-tól 17-ig Veszprémben, május 20-23. között pedig Szegeden várják az érdeklődőket. 
 
A virtuális játék, mellyel elsősorban a pályaválasztás előtt vagy a tanulmányaik vége felé lévő fiatalokat szeretnék megszólítani, három ügyességi feladatból és három kvízkérdésből áll. A speciális VR-élmény mellett az érdeklődők egy kérdőívet is kitölthetnek, amelyből kiderül, hogy a készségeik alapján milyen munkaköröket tölthetnének be az építőiparban. 
 
2019.05.06
|


Játék
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban.
A rossz költészet világnapja van, írj bátran te is egy verset és kínozd vele a barátaidat/üzletfeleidet! #rosszkolteszetvilagnapja #augusztus18 #badpoemday #douglasadams
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.