Kedvenc helyek

Akusztikus koncertek

[ alternative / indie ]
Budapest, Trip Hajó, május 8., 15., 22., 29., 19:00
Májustól kezdődően, egész nyáron át szerda esténként a Szilágyi Dezső tér környékét jó zenék töltik majd be. Nyit a TRIP hajó terasza, ahol ezeken az alkalmakon akusztikus koncerteknek lehetünk fültanúi, miközben gyönyörködünk a dunai panorámában.
Május 8-án, Kardos-Horváth Jánossal veszi kezdetét a folyami folyamat. A Kaukázus frontembere egy szálgitárral is igazi beat-protest hangulatot képes a fedélzetre csalni. Majd egy duó érkezik 15-én: a Kodachrome – azaz Jobbágy Bence és Méhes Adrián - szíve csücske a Simon & Garfunkel-életmű. 22-én a szabadfelfogású Császári Gergely izzítja be a Pillanatművek nevű formációjának eddigi mintadarabjait. Május 29-én közeleg a tél, ugyanis Hó Márton és a Hippikiller a „sziauram” című dallal hoz felüdülést. A programok díjtalanok, ezért érdemes minél hamarabb behajózni!
 
Ingyenes!
 
Air
2019.05.06
|


Játék
Jamie Lee Curtis visszatér ikonikus szerepében, hogy még egyszer utoljára szembeszálljon Michael Myersszel, az álarcos alakkal, aki azóta kísérti, amióta éppen hogy sikerült elmenekülnie előle egy halloweeni mészárláskor, négy évtizeddel ezelőtt.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.