Kedvenc helyek

Turnéra indul Lil Wayne és a Blink-182

A meghökkentő páros tegnap délután jelentette be, hogy közös turnéra indul a nyáron, és ennek örömére egy mashup-videót is megosztottak a rajongókkal.
Az amerikai rapper, Lil Wayne és a szintén amerikai punk-rock zenekar, a Blink-182 úgy döntöttek, hogy egyesítik erőiket és közös, több állomásos amerikai turnéra indulnak a nyár elején, ami egészen szeptember közepéig tart majd. Az elsőre szokatlannak tűnő kollaboráció bejelentése mellett egy mashup-videót is készítettek, ahol a What’s My Age Again? és az A Milli című számaikat dolgozták egy produkcióba.  
 
(pitchfork.com) 
2019.05.07
|


Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.