Kedvenc helyek

Ken Hensley & Live Fire (USA), Cry Free

[ classic rock / rock ]
Budapest, A38 Hajó, május 22. 20:00
Ken Hensley billentyűs és Hammond-orgonista pályafutása a 60-as években indult, amikor Mick Taylorral – a későbbi Rolling Stones-gitárossal – megalapította a The Gods nevezetű zenekart.
A csapatban olyan zenészek fordultak meg, mint Greg Lake, John Glascock vagy Paul Newton, Hensley mégis szükségét érezte a váltásnak. Innen a Spice nevezetű alakulatba pályázott át, mely felvette a Uriah Heep nevet, és kezdetét vette a hard rock legenda történetének legsikeresebb és legkreatívabb időszaka. Hensley a 80-as évek elején kilépett, szólókarrierbe kezdett, és számtalan projektben közreműködött. Ezúttal koncertzenekarával, a Live Fire-rel látogat el hozzánk, vendégük a Deep Purple-dalokat játszó Cry Free. 
 

 
Jegyár: 6900-7500 Ft 
 
kirsch
2019.05.10
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Már játsszák a mozik a FOMO - Megosztod és uralkodsz című filmet egy durvára sikerült buli következményeiről. @fomo.amozifilm #moziajanlo #moziajánló #fomo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.