Kedvenc helyek

®agar lemezbemutató

[ electronica / psychedelic ]
Budapest, A38 Hajó, 2019. május 17. 20:00
Wood, Spirits & Sorcery címmel hat év után új stúdióalbumot jelentet meg a ®agar, ami ezúttal a természet és a természetfeletti hívószavakat kapta. Az elektronikus, pszichedelikus formáció az idén megjelenő ötödik lemezt egy grandiózus koncert keretein belül mutatja be a hazai közönségnek.
A Zságer Balázs vezette elektronikus zenei együttesre mindig a megújulás jellemző, a legújabb koncepció részei pedig az indián diablerók, a trópusi rituálék, éneklő gombák és révülő tigrisek, azaz a törzsi ritmusvilág és a keleti zenék meditatív szellemisége érződik majd az új anyagon. A koncerten és a lemezen is hangsúlyos lesz a vizuális megjelenés, az estét pedig AIWA live actje fogja felhangolni.
 
Jegyár: 1900-2900 Ft
 
Farkas Fanny
2019.05.10
|


Közlemény Budapest, 2020.03.12. A 2020. március 11-i kormányrendelet következtében a Pesti Est mind a nyomtatott, mind az online működését leállítja. A kialakult helyzet és a kormány döntése alapvetően befolyásolja az üzleti működésünket, emiatt kénytelenek vagyunk leállni a lapkiadással. Az elmúlt közel 30 év alatt ez lesz az első olyan hét, amikor a Pesti Est nem jelenik meg. Olvasóinkat arra kérjük, hogy tájékozódjanak – mind a hazai, mind a külföldi médiából – a koronavírussal kapcsolatos hírekről! Ehhez szeretnénk segítséget nyújtani, és kezdetnek ezeket weboldalakat ajánljuk az információszerzésre: angolul: theguardian.com németül: www.spiegel.de spanyolul: elpais.com franciául:  lemonde.fr Kedves olvasóink, arra szeretnénk kérni titeket, hogy tartsuk be az óvintézkedéseket, segítsük egymást abban, hogy a vírus terjedését lelassítsuk, és vigyázzunk egymásra, gondolkodjunk józanul. Hiányozni fogtok. Viszmeg Krisztina Lapigazgató
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.