Kedvenc helyek

Zsidó Művészeti Napok

[ world music ]
Budapest, május 25. - június 2.
Nem csak Menyasszonytáncba vinné a közönséget az idei Zsimü: 2019-ben lesz Chagall fuvolára, kóser Budapest Bár, jazz – számos variációban, és tekintélyes mennyiségű klezmer is. De az irodalom, a film és a képzőművészet is képviselteti majd magát.
27-én Moran Magal folk-rock énekesnő száll a Columbus hajóra, hogy héber dalokat és metál feldolgozásokat vezessen elő. Szintén hétfőn tágít határokat Szabad Hangokkal Dés László, a Free Sounds Quartet élén. 30-án Szép mesék, rossz mesék címmel Szinetár Dóra legszebb színpadi pillanatait élhetjük át, de ezen a napon prezentálja a Budapest Ragtime Band is azt Ónodi Eszterrel, hogy Milyen csodálatos a világ. A nyár első napján igazi Zeneünnep várható: Falusi Mariann, Szűcs Gabi és Váczi Eszter fuzionál Jávori Ferenc „Fegyával”, egy klezmer-pop-swing-soul-kalandra.
 
Jegyár: 0-8900 Ft
Air
2019.05.16
|


Játék
Roger Waters nagy sikerű 2017-18-as US + THEM világturnéjának amszterdami állomásán rögzített koncertfilm a világpremierrel egy időben, 2019 októberében, limitált vetítéssorozatban érkezik a hazai filmszínházakba.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.