Kedvenc helyek

Members Only vs. World Tour - Kid Trunks x Craig Xen (USA)

[ hiphop ]
Budapest, A38 Hajó, május 27. 19:00
Csak tagoknak – a Members Only kollektíva bizony megszűri, kiket vesz fel soraiba. Ha a tengerentúlon születtél, mondjuk a 2000-es évek környékén, akkor máris esélyes vagy az Xxxtentacion nevű alapítónál, hogy kiteljesedj, mint hiphopelőadó.
A még éppen tinikorúnak számító floridai Kid Trunks egy vietnami-amerikai gyökerű szószátyár, aki a YoungBoiTrunks álca mögé is rejtőzik olykor. Nevéhez fűződnek olyan tételek, mint a Flex!, a Jack Frost! vagy az Underwater Trunks, illetve a Mustard Gold. A tetovált arcú, szőkített suhanc mellé egy houstoni rapper is besorol. Szintén a hiphopvonalat erősíti ezen az estén a 25 éves Craig Xen is, aki a meditáció és a hallucinogének világát önti nyers rímekbe. 2018-ban gurított egy emlékezetes Hell Bent mixet, a Killa című dalában pedig az atlantai Yung Bans kollaborált. 
 
Jegyár: 2490-3490 Ft 
Air
2019.05.20
|


Játék
Az Éles Gábor Triót a névadó 2009-ben hívta életre Móré Attilával, azzal a céllal, hogy egy sajátságos zenei nyelvet beszélő alkotói közösséget hozzon létre, mely 2010-ben Szkladányi András basszusgitárossal egészült ki.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.