Tarantino Cannes után újravágná az új filmjét

Cannes-ban a közönség egy 159 perces változatot láthatott a Volt egyszer egy Hollywoodból, de korántsem biztos, hogy a világ mozinézői ugyanezzel a verzióval találkozhatnak.
Quentin Tarantino elképesztő sietséggel fejezte be a Volt egyszer egy Hollywood című filmjét, ugyanis a célja az volt, hogy ott lehessen a Cannes-i Filmfesztiválon. A filmet aztán nagy sikerrel mutatták be a franciáknál, de Tarantino ennek ellenére úgy fest, újra visszamegy a vágószobába, hogy alakítson rajta a július végi amerikai premierig (hozzánk augusztus elején érkezik). Meglepő módon nem kurtítani akar a közel háromórás filmjén, hanem néhány kivágott jelenetet szeretne visszapakolni. Várhatóan a 159 perces filmjét ezzel kb. 165 percesre bővítené. A Sony stúdió teljesen rábízza a dolgot a rendezőre, aki egyszer már a Becstelen brigantyk című filmjével is hasonlóan járt el, és újravágta a cannes-i premier után. 
 
(indiewire.com) 
2019.05.24
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.