A vártnál hamarabb, frissített szereplőgárdával érkezik a Demóna-folytatás

Az első részből még azt tudhattuk meg, mi vette rá a szarvas Demónát, hogy álomkórral sújtsa Aurora hercegnőt. A sötétség úrnője alcímet viselő folytatásban ők ketten már együtt védik a lápot és az ott élő mágikus teremtményeket, de a kapcsolatuk meglehetősen komplexszé válik, miután új szövetségeseket és új ellenségeket kapnak a nyakukba.
Angelina Jolie néhány éve hátat fordított a filmkészítésnek, és utoljára a 2015-ös saját rendezésében (A tengernél) láthattuk. Valószínűleg ebben komoly szerepet játszott a válása is, de most úgy tűnik, ismét kezd visszatérni Hollywoodba, aminek az első jele, hogy elvállalta a 2014-es nagy sikerű Demóna folytatását. A filmet eredetileg 2020-ban tervezte bemutatni a Disney, de a felkért direktor, A Karib-tenger kalózai legutóbbi részét társrendező Joachim Rønning olyan jól haladt a munkálatokkal, hogy előbbre hozták a filmet az idei őszre. 
 
A stáb legújabb tagja Michelle Pfeiffer, akit egy gonosz királynő szerepére nyert meg a Disney, de az első Deadpoolból ismert Ed Skrein is új szereplő lesz a Demóna 2-ben. A forgatás az angliai Pinewood stúdióban zajlott a tavalyi nyár folyamán, a vizuális effektusokat pedig a Moving Picture Company dobta össze olyan villámgyorsan, hogy a film már az idén bemutathatóvá vált. Persze a gyors bemutatónak ahhoz is köze van, hogy a Disney-klasszikus Csipkerózsika pont idén lesz hatvanéves, így a film jubileumi szülinapján bemutatni a Demónát extra publicitási lehetőséget jelent a cégnek. 
 

 
(Hazai bemutató: október 17.) 
 
27 May 2019
|
(6 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.