Kultikus animációs sorozat, a BoJack Horseman debütál magyarul a Humor+-on

A legjobb animációs sorozatok között számon tartott BoJack Horseman június 22-től országos tévépremierrel érkezik a Humor+-ra. A felnőtt animációs sorozatok kedvelői szombatonként, dupla epizódokkal követhetik nyomon a szürreális humorral fűszerezett tragikomédiát.
BoJack, a 90-es évek egyik leghíresebb sitcom-jának főszereplője volt, ám hírneve mára megkopott. Horseman, az idősödő ló pontosan tudja, hogy csillaga leáldozott, de amennyire lehet, próbálja fenntartani a látszatot. Saját magának persze kár lenne hazudni, ezt ő is érzi… így hát különféle függőségekkel kompenzál. Az emberként viselkedő állatokkal és emberi karakterekkel vegyített történet a társadalom tökéletes lenyomata – sokan Hollywood különös paródiájaként említik, amely metszően élesen, de kellő humorral boncolgatja az élet nagy kérdéseit.  
 
Az elmúlt években több szakmai díjat is besöprő BoJack Horseman címszereplőjének magyar hangja Kálid Artúr lesz, aki szerint a sorozat számos fontos mondanivalót hordoz. 
 
„Az amerikaiak tökéletesen érzik ezt a műfajt és azt is, hogyan mutassanak tükröt a társadalomnak. Itt a titok abban is rejlik, hogy az állatmese jelleg miatt olyan érzést kelt, mintha nem is rólunk szólna, de közben persze mégis. A BoJack Horseman a társadalom minden szegmensét felöleli, meglehetősen szélsőséges, szabadszájú, de emellett humoros is. Pellengérre állít és számos olyan dologra világít rá, amitől a néző kicsit átgondolja a saját életét” – mondta Kálid Artúr.  
 
A magyar változat különlegessége, hogy a sorozat másik fő karakterének, BoJack ügynökének (Princess Carolyn) szinkronhangja Kálid Artúr felesége, Murányi Tünde lesz.  
 
A BoJack Horseman június 22-től szombatonként, 23 órától dupla dózisban lesz fogyasztható a Humor +-on! 
 
(Humor+)
 
2019.06.21
|


Filmek a TV-ben
23:00
Megbocsátasz valaha?
amerikai életrajzi film, 2018
23:10
Orvlövész
amerikai akció-thriller, 2007 (ism.)
23:15
Zaklatás
amerikai thriller, 1994
23:15
A diktátor
amerikai vígjáték, 2012
23:15
Sikoly 4
amerikai horror, 2011
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
22:59
Ruff Ruff, Tweet és Dave
I. évad, 43. rész
23:00
Voltron - A legendás védelmező
I. évad, 26. rész: Elsötétülés
23:00
Én és a lovagom
2016, I. évad, 142. rész: Ki ez az apród?
23:00
A dzsungel könyve
francia-indiai animációs filmsorozat (ism.)
23:10
Ninjago: Az elemek viadala
2011, VIII. évad, 80. rész: Szófukar
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.