Borszerdák a Magyar Nemzeti Galériában

Budapest, Magyar Nemzeti Galéria, július 3 - 24.
Folytatva sikeres programsorozatát, a Magyar Nemzeti Galéria idén nyáron is Borszerdákkal színesíti programját, melyet ezúttal négy tematikus egység – az „Elegáns”, a „Testes”, a „Friss” és a „Gyümölcsös” – köré szerveznek.
Így júliusban minden szerdán izgalmas tárlatvezetésekkel, érdekes előadásokkal, kellemes élő zenével és természetesen nyáresti koccintással várják az érdeklődőket 18 és 22 óra között a Magyar Nemzeti Galéria város fölé nyúló gyönyörű panorámateraszain és kupolaterében, ahol a borok minden szerdán más borászat jóvoltából emelik az est fényét. Ezeken az estéken a múzeum időszaki kiállításai is látogathatók. Augusztus első két szerdáján pedig a Vasarely Múzeumban folytatódnak a Borszerdák programjai, melyeken a „Játékos” és a „Virágos” téma kerül középpontba.
2019.06.24
|


Játék
Az Oscar-díjas Robert Zemeckis rendezésében érkezik ez a merész, varázslatos és időszerű film, amely magával ragadó igaz történetet mesél el egy megtört férfiról, aki rádöbben, hogy a művészi kreativitás képes meggyógyítani a lelken esett sebeket.
JÁTÉK!!! Ma kerül ki a lelőhelyekre a legújabb Pesti Est. Fotózkodj vele bárhol a városban, használd a #pestiestles hashtaget, és mi tuti megajándékozunk egy pesti program belépővel! . . . #jatek #nyeremenyjatek #játék #posztolj #szelfizzpestiesttel
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.