„Negyvenpercnyire a házamtól forgattunk” - Tom Holland

Tom Holland vitán felül az eddigi legnépszerűbb Pókember, aki a Bosszúállók filmek mellett immár másodszor kap önálló mozit. Az Idegenben alcímre hallgató rész zárja a Marvel Cinematic Universe harmadik fázisát, így Tomnak bőven volt mesélnivalója.

23 éves.

 

A színházban Billy Elliotot játszva vált ismertté.

 

Michael J. Fox Vissza a jövőbe-beli alakítása inspirálta Peter eljátszásakor.

Meglepett valami a folytatással kapcsolatban? 
 
Az, hogy Londonban forgathattunk kellemes meglepetés volt. Vicces, hogy az első rész címe Hazatérés, és több ezer kilométerre az otthonomtól forgathattam, a második rész alcíme pedig Idegenben, és negyvenpercnyire a házamtól forgattuk. Jó, technikailag nem otthon aludtam, mert ahhoz picit messze voltam. A forgatókönyv egy nagyszabású történetet adott, de tetszett benne, hogy teli volt meglepetésekkel. 
 
Jól tudom, hogy minden kaszkadőrmutatványodat magad csinálod? 
 
Azért nem egészen. Vannak dolgok, amikre képtelen lennék, és a legnagyobb örömmel adom át ezeket a feladatokat a kaszkadőrömnek. Azonban ha akadnak olyan mutatványok, amiket eleget gyakorolhatok, és jobban néz ki a jelenet attól, ha én csinálom, akkor állok elébe. Szeretek kaszkadőrmutatványokban részt venni, jókora adrenalinlöketet ad nekem. 
 
Van valami, amit nagyon vársz, hogy végre lássanak a rajongóid? 
 
Több az akció, mint az elsőben, az tuti, de maga a film is nagyobb, mint az első. Az előzőben megpróbáltuk az akciókat földhözragadtabbá tenni, de mivel a Bosszúállók: Végjáték után Pókember képtelen ügyesen titkolni a valódi énjét, hirtelen a tétek is nagyobbak lesznek, ez itt már egy globális játszma. Míg korábban a radar alatt, ezúttal már a reflektorfényben tevékenykedik. 
 
Mit szóltál az új pókruhádhoz? 
 
Szuper, mivel sokkal több kütyüm van, és a maszkomat is könnyebben le tudom kapni a segítségével. És nagyon királyul néz ki. Azért olyan szuper, mert új irányba viszi el Pókember karakterét.  
 
Melyik volt a kedvenc jeleneted? 
 
Forgattunk egy nagyon vicceset Zendayával és Jacobbal (Jacob Batalon - a szerk.), vágás nélkül vettük fel az egészet, és nagyjából a film közepén láthatod majd. Nagyon vicces, de ennél többet nem mondhatok, mert akkor súlyosan spoilereznék, de annyit azért hozzáteszek, hogy Jacob marha jó benne. Emlékszem, amikor őt mutatta a kamera, Zendayával teljesen kiestünk a forgatásból, mivel semmi mást nem tudtunk, csak röhögni.  
 
Sok improvizáció kellett ahhoz, hogy kialakuljon a csoportdinamikátok? 
 
Jon hihetetlenül jó rendező, mert hagyja, hogy akár harminc percen át csak marhuljatok a kamerák előtt, mert tudja, hogy talán az utolsó harminc másodperc aranyat érhet. Olyan atmoszférát teremt a forgatáson, hogy a színészei tudják, a kreativitásukkal bármikor hibázhatnak. A legtöbb rendezőnél ez nincs így. Öröm látni, hogy még egy ekkora filmnél is képes egy jelenetet húszféleképpen megpróbálni, hogy lássa, melyik sikerül a legjobban. 
 
Milyen a folytatásban Peter kapcsolata MJ-vel? 
 
A folytatásban több idejük marad arra, hogy a kapcsolatuk végre virágozni kezdjen. MJ karaktere persze ugyanolyan, mint az első részben volt, csak most egyszerűen több időt tölthetünk vele. Szerintem a nézők nagyon meg fogják kedvelni, főképp amiatt, ahogy Zendaya alakítja a karaktert. 
 
És belép a képbe Nick Fury, azaz a nagy Samuel L. Jackson is… 
 
Sammel dolgozni hatalmas móka. Nemcsak az MCU miatt vagyok nagy tisztelője, azóta imádom, hogy gyerekként láttam őt a Ponyvaregényben. Érdekes a dinamikája Peterrel, mert Peter mindig kicsit túlpörög, míg Fury határozottsága kissé félelmetes. Hasonló, mint Tony Stark, csak Stark nagy dumája nélkül. 
 
Tulu/InterCom
2019.07.01
|
(4 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Filmek a TV-ben
H
30
K
31
Sze
1
Cs
2
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.