„Negyvenpercnyire a házamtól forgattunk” - Tom Holland

Tom Holland vitán felül az eddigi legnépszerűbb Pókember, aki a Bosszúállók filmek mellett immár másodszor kap önálló mozit. Az Idegenben alcímre hallgató rész zárja a Marvel Cinematic Universe harmadik fázisát, így Tomnak bőven volt mesélnivalója.

23 éves.

 

A színházban Billy Elliotot játszva vált ismertté.

 

Michael J. Fox Vissza a jövőbe-beli alakítása inspirálta Peter eljátszásakor.

Meglepett valami a folytatással kapcsolatban? 
 
Az, hogy Londonban forgathattunk kellemes meglepetés volt. Vicces, hogy az első rész címe Hazatérés, és több ezer kilométerre az otthonomtól forgathattam, a második rész alcíme pedig Idegenben, és negyvenpercnyire a házamtól forgattuk. Jó, technikailag nem otthon aludtam, mert ahhoz picit messze voltam. A forgatókönyv egy nagyszabású történetet adott, de tetszett benne, hogy teli volt meglepetésekkel. 
 
Jól tudom, hogy minden kaszkadőrmutatványodat magad csinálod? 
 
Azért nem egészen. Vannak dolgok, amikre képtelen lennék, és a legnagyobb örömmel adom át ezeket a feladatokat a kaszkadőrömnek. Azonban ha akadnak olyan mutatványok, amiket eleget gyakorolhatok, és jobban néz ki a jelenet attól, ha én csinálom, akkor állok elébe. Szeretek kaszkadőrmutatványokban részt venni, jókora adrenalinlöketet ad nekem. 
 
Van valami, amit nagyon vársz, hogy végre lássanak a rajongóid? 
 
Több az akció, mint az elsőben, az tuti, de maga a film is nagyobb, mint az első. Az előzőben megpróbáltuk az akciókat földhözragadtabbá tenni, de mivel a Bosszúállók: Végjáték után Pókember képtelen ügyesen titkolni a valódi énjét, hirtelen a tétek is nagyobbak lesznek, ez itt már egy globális játszma. Míg korábban a radar alatt, ezúttal már a reflektorfényben tevékenykedik. 
 
Mit szóltál az új pókruhádhoz? 
 
Szuper, mivel sokkal több kütyüm van, és a maszkomat is könnyebben le tudom kapni a segítségével. És nagyon királyul néz ki. Azért olyan szuper, mert új irányba viszi el Pókember karakterét.  
 
Melyik volt a kedvenc jeleneted? 
 
Forgattunk egy nagyon vicceset Zendayával és Jacobbal (Jacob Batalon - a szerk.), vágás nélkül vettük fel az egészet, és nagyjából a film közepén láthatod majd. Nagyon vicces, de ennél többet nem mondhatok, mert akkor súlyosan spoilereznék, de annyit azért hozzáteszek, hogy Jacob marha jó benne. Emlékszem, amikor őt mutatta a kamera, Zendayával teljesen kiestünk a forgatásból, mivel semmi mást nem tudtunk, csak röhögni.  
 
Sok improvizáció kellett ahhoz, hogy kialakuljon a csoportdinamikátok? 
 
Jon hihetetlenül jó rendező, mert hagyja, hogy akár harminc percen át csak marhuljatok a kamerák előtt, mert tudja, hogy talán az utolsó harminc másodperc aranyat érhet. Olyan atmoszférát teremt a forgatáson, hogy a színészei tudják, a kreativitásukkal bármikor hibázhatnak. A legtöbb rendezőnél ez nincs így. Öröm látni, hogy még egy ekkora filmnél is képes egy jelenetet húszféleképpen megpróbálni, hogy lássa, melyik sikerül a legjobban. 
 
Milyen a folytatásban Peter kapcsolata MJ-vel? 
 
A folytatásban több idejük marad arra, hogy a kapcsolatuk végre virágozni kezdjen. MJ karaktere persze ugyanolyan, mint az első részben volt, csak most egyszerűen több időt tölthetünk vele. Szerintem a nézők nagyon meg fogják kedvelni, főképp amiatt, ahogy Zendaya alakítja a karaktert. 
 
És belép a képbe Nick Fury, azaz a nagy Samuel L. Jackson is… 
 
Sammel dolgozni hatalmas móka. Nemcsak az MCU miatt vagyok nagy tisztelője, azóta imádom, hogy gyerekként láttam őt a Ponyvaregényben. Érdekes a dinamikája Peterrel, mert Peter mindig kicsit túlpörög, míg Fury határozottsága kissé félelmetes. Hasonló, mint Tony Stark, csak Stark nagy dumája nélkül. 
 
Tulu/InterCom
2019.07.01
|
(4 kép)


Film premierek

Ugye boldog vagy?

német vígjáték, 80 perc, 2019

Jó srácok

amerikai vígjáték, 95 perc, 2019

Volt egyszer egy… Hollywood

amerikai szatíra, 161 perc, 2019
Játék
Világszínvonalú programok, nemzetközi hírű fellépők és csodálatos helyszínek!
Filmek a TV-ben
18:10
Fenyvesek úrnője 2.
német-osztrák romantikus dráma, 2013
18:15
Zuhanás a szerelembe
amerikai romantikus vígjáték, 1984
18:25
Garni-zóna
amerikai romantikus film, 1982
18:30
Pókember
amerikai akciófilm, 2002
18:35
Az oroszlánkirály
amerikai animációs film, 1994
A rossz költészet világnapja van, írj bátran te is egy verset és kínozd vele a barátaidat/üzletfeleidet! #rosszkolteszetvilagnapja #augusztus18 #badpoemday #douglasadams
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.