Megjelent a Pesti Est ART augusztusi száma!

Itt az új Pesti Est Art! Az augusztusi számban ismét sorra vesszük a legjobb fővárosi és vidéki kiállításokat. Szemezgess kedvedre a kiadványunkból, hogy ne maradj le a legjobb tárlatokról ebben a hónapban sem!
A még mindig zajló Bauhaus-emlékév izgalmas tárlatai mellett írunk például a Ludwig Múzeum Király Tamás életművét feldolgozó Out of the Box című kiállításáról és a Leopold Bloom Díj döntőseinek a tárlatáról. Szót ejtünk Frida Kahlo édesapjának, Guillermo Kahlónak a Műcsarnokban látható fotógyűjteményéről és az idén százéves Hopp Ferenc Ázsiai Művészeti Múzeum Made in Asia című centenáriumi kiállításáról is.  
 
Még nem késő ellátogatni a Magyar Nemzeti Galériába, hogy megtekintsük a Minden múlt a múltam #huszadikszázad #privátfotó #Fortepan című privátfotó gyűjteményt, a páratlan kiállítás augusztus 25-én zár. És ha már ott vagyunk, ne hagyjuk ki az év szenzációját, A szürrealista mozgalom Magritte-tól Dalíig. Válság és újjászületés 1929-ben című tárlatot sem.  
 
A fővároson kívül a szegedi REÖK most nyílt Bob Dylan-kiállítása vagy a veszprémi Modern Képtár Tót Endre-tárlata mellett találunk igazi nyári ínyencséget is egy remek nyári helyszínen. A balatonfüredi Vaszary Galéria új kiállítása, a Folyók, tavak, tengerek - Az éltető víz című tárlat vízmotívumok után kutat a 19. századi nemzetközi és magyar festészetben. És ha már a környéken járunk, két strandolás között megtekinthetjük a KOGART Tihany Kondor Béla-kiállítását is. További kellemes nyarat kívánunk olvasóinknak! 
 
Keresd július 31-től a szokásos terjesztési pontokon!  
2019.07.31
|


Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.