Kedvenc helyek

Ed Sheeran lekörözte a U2-t

Saját Facebook-profilján jelentette be a britek kedvenc énekese, hogy hivatalosan is a Divide névre keresztelt turnéja lett a világ legkeresettebb koncertsorozata, ezzel pedig letaszította trónjáról a U2 zenekart, akik eddig viselhették ezt a nemes címet.
„Éppen ma, a Divide megdöntötte a U2 rekordját és a legkeresettebb és legtöbb bevételt hozó turné lett a világon. Köszönöm mindenkinek, aki részt vett az egyiken, még 12 van hátra. Sosem fogom elfelejteni!” – üzente Ed Sheeran, aki tegnap esti koncertjével összesen eddig 736,7 millió dollárt keresett. Egészen a tegnapi napig a U2 735,4 millió dolláros, 2011-es turnéjával tartotta ezt a rekordot. Sheeran turnéja 2017 márciusában kezdődött és idén augusztus végén ér majd véget, előtte azonban még jövő héten a hazai rajongókat is meglátogatja, ugyanis a Sziget Fesztivál nyitónapján vendégeskedik az esemény Nagyszínpadán.  
 
(nme.com) 
2019.08.03
|


Játék
Világszínvonalú programok, nemzetközi hírű fellépők és csodálatos helyszínek!
A rossz költészet világnapja van, írj bátran te is egy verset és kínozd vele a barátaidat/üzletfeleidet! #rosszkolteszetvilagnapja #augusztus18 #badpoemday #douglasadams
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.