Trump miatt nem mutatják be a Vadászatot

Beszámoltunk már arról, hogy a Universal visszafogta a Vadászat című horrorja marketingjét, most azonban új fejlemény történt: a film premierjét elhalasztották.
A Vadászatban a globalista elit kőgazdag arcai vadásznak hobbiból munkásosztálybeli emberekre, mintha csak őzeket mennének lőni az erdőbe. A film amúgy az alkotók bevallása szerint szatirikusan közelít a témához, de az El Pasó-i és a daytoni lövöldözés fényében már eleve heves reakciók érkeztek a Vadászatra. Aztán maga Donald Trump is beleállt a témába Twitteren, akinek az új hobbija, hogy a fegyverlobbi és az önmagába nézés helyett másokban keresse a felelősséget, így kipécézte magának a véres videojátékokat és az erőszakos filmeket.
 
A Universal viszont nem akart belemenni a balhéba: először csak a marketing visszafogását próbálták meg, hátha elül a balhé, de miután ez nem jött össze, törölték a film szeptemberi bemutatóját. Sokan cenzúrát kiáltottak, de a Universal inkább csak a rossz időzítésben látja az okot, bár nem tudni, Amerikában mikor lehet egy ilyen filmet jól időzíteni, amikor rendszeresek a nyilvános helyeken történő tömegmészárlások…
 
A Vadászat premierjének elhalasztása a magyarországi bemutatót is érinti. Egyelőre nincs hír arról, mikor kerülhet mozikba, már ha egyáltalán. 
 
(variety.com) 
2019.08.12
|


Film premierek

Ugye boldog vagy?

német vígjáték, 80 perc, 2019

Jó srácok

amerikai vígjáték, 95 perc, 2019

Volt egyszer egy… Hollywood

amerikai szatíra, 161 perc, 2019
Játék
Világszínvonalú programok, nemzetközi hírű fellépők és csodálatos helyszínek!
Filmek a TV-ben
18:10
Fenyvesek úrnője 2.
német-osztrák romantikus dráma, 2013
18:15
Zuhanás a szerelembe
amerikai romantikus vígjáték, 1984
18:25
Garni-zóna
amerikai romantikus film, 1982
18:30
Pókember
amerikai akciófilm, 2002
18:35
Az oroszlánkirály
amerikai animációs film, 1994
A rossz költészet világnapja van, írj bátran te is egy verset és kínozd vele a barátaidat/üzletfeleidet! #rosszkolteszetvilagnapja #augusztus18 #badpoemday #douglasadams
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.