Trump miatt nem mutatják be a Vadászatot

Beszámoltunk már arról, hogy a Universal visszafogta a Vadászat című horrorja marketingjét, most azonban új fejlemény történt: a film premierjét elhalasztották.
A Vadászatban a globalista elit kőgazdag arcai vadásznak hobbiból munkásosztálybeli emberekre, mintha csak őzeket mennének lőni az erdőbe. A film amúgy az alkotók bevallása szerint szatirikusan közelít a témához, de az El Pasó-i és a daytoni lövöldözés fényében már eleve heves reakciók érkeztek a Vadászatra. Aztán maga Donald Trump is beleállt a témába Twitteren, akinek az új hobbija, hogy a fegyverlobbi és az önmagába nézés helyett másokban keresse a felelősséget, így kipécézte magának a véres videojátékokat és az erőszakos filmeket.
 
A Universal viszont nem akart belemenni a balhéba: először csak a marketing visszafogását próbálták meg, hátha elül a balhé, de miután ez nem jött össze, törölték a film szeptemberi bemutatóját. Sokan cenzúrát kiáltottak, de a Universal inkább csak a rossz időzítésben látja az okot, bár nem tudni, Amerikában mikor lehet egy ilyen filmet jól időzíteni, amikor rendszeresek a nyilvános helyeken történő tömegmészárlások…
 
A Vadászat premierjének elhalasztása a magyarországi bemutatót is érinti. Egyelőre nincs hír arról, mikor kerülhet mozikba, már ha egyáltalán. 
 
(variety.com) 
2019.08.12
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
H
6
K
7
Sze
8
Cs
9
P
10
18:10
A Lego-kaland 2
amerikai animációs film, 2019
18:10
Kétarcú január
amerikai-francia-angol thriller, 2014
18:25
Ruben Brandt, a gyűjtő
magyar animációs film, 2018
18:35
Amerikába jöttem
amerikai vígjáték, 1988
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.