Kedvenc helyek

Rita Payés - Elisabeth Roma (E)

[ bossa nova / jazz / latin ]
Budapest, BMC - Opus Jazz Club, augusztus 23. 20:00
Nem akárkinek jelenik meg már 16 évesen bemutatkozó albuma, ám a Joan Chamorro presents Rita Payés című korong magáért beszél. A debütön maga Chamorro mellett Scott Hamilton, Dick Oats, Scott Robinson, Toni Belenguer és Jo Krause is szerepel.
A barcelonai harsonás-énekeslány egy híján húszéves, ám kezdőnek semmi szín alatt sem neveznénk. Zongoratanulmányait cserélte fel a lágy fúvós hangszerre, hogy a Sant Andreu Jazz Bandhez csatlakozzon, melyet a jónevű Chamorro vezet. Legfrissebb kezdeményezése egy közös műsor édesanyjával, Imagina címmel. Elisabeth Roma klasszikus gitáron vezeti elő lányával együtt annak személyes dalait, a 2019-es London Catalan Festival-os premierjük óta. A születésnapi stúdiózásból kinőtt, meghitt kompozíciók a latin jazz, a bossa nova és a fado sajátos megtapasztalását hirdetik. 
 

 
Jegyár: 1800 Ft 
Air
2019.08.12
|


Játék
A Budapest Borfesztivál 28. alkalommal várja a borozni, kikapcsolódni, szórakozni vágyókat a főváros egyik legimpozánsabb helyszínén, a megújuló Budai Várban.
JÁTÉK!!! Ma kerül ki a lelőhelyekre a legújabb Pesti Est. Fotózkodj vele bárhol a városban, használd a #pestiestles hashtaget, és mi tuti megajándékozunk egy pesti program belépővel! . . . #jatek #nyeremenyjatek #játék #posztolj #szelfizzpestiesttel
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.