Kedvenc helyek

Nightdrive - DāM-FunK (USA)

[ electronica / funk ]
Budapest, Pontoon, augusztus 26. 21:00
Damon Garrett Riddicknek köszönhetjük azt, hogy bő tíz éve úgy döntött: új életet lehel a funkba Toeachizown című korongjával. Emberünk Snoop Dogg-gal is kollaborált, ami szintén komoly tétel a CV-jében, és most a Glydezone label feje visszatér.
A Modern Funk 48 éves, pasadenai keresztapja már két ízben is megtáncoltatta a fővárost, most pedig egy ajándék bulival kedveskedik a csodálatos Duna-parton. Nemrég hozta ki a STFU II. című EP-jét, rajta csupa instrumentális tételekkel. Előtte a DJ-Kicks sorozathoz is hozzátette a magáét, és az afrofuturista témákból, illetve szintis lebegésekből egyik anyaga sem szenvedett hiányt. Tavaly a francia Christine and the Queensszel szűrte össze a levet a Damn, dis-moi (Girlfriend) című dal apropóján; így lezser nyárbúcsúztatás néz ki, a legenda remek szelekciójában. 
 
Ingyenes! 
Air
2019.08.12
|


Játék
Patrick deWitt nagysikerű regényéből készült ez a különleges hangulatú western, melyben egy testvérpár, Eli (Joaquin Phoenix) és Charlie Sisters (John C. Reilly) azt a megbízatást kapja, hogy végezzenek egy aranyásóval, aki meglopta főnöküket.
A rossz költészet világnapja van, írj bátran te is egy verset és kínozd vele a barátaidat/üzletfeleidet! #rosszkolteszetvilagnapja #augusztus18 #badpoemday #douglasadams
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.