Augusztus 26-án új műsorokkal indul az őszi szezon a TV2-n

Augusztus 26-tól újdonságokkal nyitja meg az őszi szezont a TV2. Hétköznaponként jön az Ázsia Expressz 2., míg ezt követően a Kapd el, ha tudsz! című vadonatúj gameshow-val várja a nézőket Kasza Tibi. Szeptember 1-től rajtol a Sztárban Sztár leszek!, emellett további meglepetések is várják a tévénézőket.
Augusztus 26-án 19.10-től startol az Ázsia Expressz 2. Újabb hét páros vállalkozott arra, hogy itthoni életét hátrahagyva belevágjon az egzotikus kalandba és versenybe szálljon Srí Lanka, India és Thaiföld útvesztőin az akár 10 millió forintos fix fődíjért. Az új évadban olyan ismert duók csatlakoznak az utazós realityhez, akiket a való életben is szoros kötelék fűz egymáshoz: Demcsák Zsuzsa és Kandász Andrea, a Liu-testvérek, Ádó és Sanyi, Janicsák Veca és férje, Ábel, Hódi Pamela és modell barátnője, Huszár Zsófi, Gáspár Evelin és Gáspár Zsolti, Bereczki Krisztián és edzőtársa, Bohos Kornél, valamint Horváth Gréta influenszer és párja, Meggyes Dávid. A verseny során az ázsiai terepen is már rutinosan mozgó Ördög Nóra terelgeti majd a hírességeket, akit a távoli tájakra ezúttal is elkísért családja. 
 
Minden hétköznap 20:55-től jelentkezik majd Kasza Tibivel az idei év egyik legizgalmasabb újdonsága, a Catch Point, azaz a Kapd el, ha tudsz!, amelyben a játékosok tudása mellett a reflexük is kulcsfontosságú lesz. A szórakoztató műsor egyedülálló képi világgal varázsolja el a nézőket óriás méretű stúdiójával és hatalmas ledfalaival, ahol a versenyzők ötmilliós fődíjért küzdenek meg egymással.
 
Szeptember 1-től, minden vasárnap 18:55-kor vadonatúj köntösben tér vissza a képernyőre Magyarország kedvenc show-műsora, a Sztárban Sztár. A Sztárban Sztár leszek! hazánkban sosem látott formátumban keresztezi a tehetségkutatók és a népszerű átváltozó show elemeit. Ezúttal civil jelentkezők mutathatják meg rátermettségüket. A zsűriszékekben ezúttal Tóth Gabi, Bereczki Zoltán, Pápai Joci és Horváth Tomi foglalnak majd helyet. 
 
Ezenkívül már fut a Nyomd a gombot tesó! című gameshow felhívója, amit Majka ötlete alapján forgat a TV2, és zseniálisan ötvözi majd a műfaj legizgalmasabb elemeit. A műsorban nyolc körön keresztül 50 milliós pénznyereményért játszanak majd a párosok, akiknek nemcsak kvízkérdésekre kell választ adniuk, de olyan izgalmas elemeket is tartalmaz a formátum, ami a játékosok adrenalinszintjét is megmozgatja. A felhívóra csak az első héten több mint hatezren jelentkeztek, ami kimagaslónak számít ebben a műfajban. 
 
Emellett az ősz egyik következő durranásáról is lehullt a lepel, hiszen bemutatkozik a Catch! – Úgyis utolérlek! című vadonatúj szórakoztató műsor. A TV2 Magyarországon először új szintre emeli a fogócskát, hiszen itt a legjobb sportolók, az atlétikus hírességek és a civil játkosok célja, hogy utólérjék a másikat, olyan extrém pályákon és vicces játékokban, amikről gyerekkorukban csak álmodoztak. Sebesség, ügyesség, taktika, tűpontos reflexek – ha úgy érzed, ezek téged jellemeznek, itt lehet jelentkezni.  
2019.08.13
|


Filmek a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
18:15
Szökevény hercegnő
amerikai-kanadai romantikus film, 2015
18:30
Kislány a küszöbön
német vígjáték, 2011
18:40
A tenger szívében
amerikai kalandfilm, 2015
18:50
Zöld Lámpás
amerikai akciófilm, 2011
18:50
Ragyogó világ
japán romantikus filmdráma, 2017 (feliratos)
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
16:05
Medvetesók
2015, 112. rész: Vőfélymedvék
16:05
Chuck megoldja
I. évad, 4. rész: A dentalista
16:15
Bonbon és Bentley
2018, 19. rész: Otthon, bűzös otthon
16:20
Uncsitesók
I. évad, 103. rész: Ivy fél
16:22
Bonbon és Bentley
2018, 20. rész: Gyári hiba
Játék
A szürrealista mozgalom legismertebb alkotóinak munkáival találkozhatunk a Magyar Nemzeti Galéria kiállításán
JÁTÉK!!! Ma kerül ki a lelőhelyekre a legújabb Pesti Est. Fotózkodj vele bárhol a városban, használd a #pestiestles hashtaget, és mi tuti megajándékozunk egy pesti program belépővel! . . . #jatek #nyeremenyjatek #játék #posztolj #szelfizzpestiesttel
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.