FIRST Festival Mexicano - Mexican Food & Corn Juan sörbemutató!

Budapest, FIRST Taproom (1044, Váci út 83.), augusztus 24. 14:00
Pörgesd meg a legnagyobb mariachi slágereket és porold le kedvenc Banderas-jelmezed, augusztusban ugyanis totális mexikói őrület vár a FIRST Taproomban! A délutántól késő estig tartó eseményen bemutatkozik a FIRST legújabb, egyben első kukoricaalapú söre, a Corn Juan!
A friss kézműves sörök és autentikus mexikói fogások mellett csocsóbajnoksággal, óriási terasszal és további meglepetésekkel is készülnek a szervezők. Akinek pedig ízlettek az itt kóstolt italok, a FIRST újonnan nyílt webshopjából megrendelhetik a termékeket. 
 
A webshopban az újdonságok mellett állandóan kapható és szezonálisan elérhető sörök, hagyományos IPA, Pilsner és Stout sörök, valamint különlegességek: búzasörök és gyümölcsös sörök üveges, dobozos és csomag kiszerelésben egyaránt várják a vásárlókat. Minden 24 vagy több sörből álló rendelés felett ingyenes a kiszállítás.
 
A webshop elérhetősége: www.shop.firstcraftbeer.com
2019.08.14
|
(9 kép)


Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Ma ingyenes a belépés a múzeumokba! A szentendrei Skanzenban ?56 falun című kiállítást nézhetitek meg! @szentendreiskanzen #56falun #oktober23 #nemzetiunnep
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.