Vadonatúj és visszatérő kedvencek ősszel az RTL-en!

Jófiúk címmel új magyar vígjátéksorozatot indít az RTL Klub. Folytatódik A mi kis falunk, újra lesz Házasodna a gazda, és kezdődik a Love Island című párkereső show is, aminek Lali lesz a házigazdája. Visszatér az X-Faktor és a Nyerő páros is, valamint debütál az RTL Most+ szolgáltatás első exkluzív tartalma, a Nofilter című magyar sorozat.
Pajkaszeg lakóinak mulatságos történetei a három évad alatt rengeteg rajongót szereztek A mi kis falunk című sorozatnak; a széria legutóbbi évadának átlagos közönségaránya a fő kereskedelmi célcsoportban 27,9 SHR% volt. 2019. augusztus 31-én 20:00-kor elindul a negyedik évad az RTL Klubon.
 
A szeptember 1-jén, 19:00-kor induló Házasodna a gazda című dokurealityben 1 hölgy és 4 férfi a kamerák előtt próbálja megtalálni élete párját. A műsor nem díszletek között zajlik, hanem a gazdák világában, ahol a ház, a kert, az állatok és a föld van középpontban. A jelöltek már megvannak, így a gazdákra ősszel izgalmas és romantikus randevúk várnak. Az évad júniusi bemutatkozó adása a 18-49-es korcsoportban 18,2 SHR%-rel futott.  
 
Vadonatúj vígjátéksorozat indul szeptember elsején 20:05-kor az RTL Klub műsorán. A Jófiúk című, fergeteges humorú széria egy csapat idétlen rendőrről szól, akik több bajt okoznak, mint amennyit megoldanak. Az alaptörténet szerint három nyomozót legutóbbi baklövésük után új körzetbe helyeznek, ahol egy másik nyomozócsapat és válogatott bűnelkövetők várnak rájuk. Ráadásként a kerületi rendőrkapitány az egyik nyomozó apósa, aki egyébként sincs túl jó véleménnyel vejéről. A káoszt tovább tetézi, hogy a három rendőrrel együtt egy női kolléga is érkezik a körzetbe, aki korábban egyikőjük felesége volt – és ahogy az lenni szokott, titokban még mindig szerelmes volt férjébe. A sorozatot A mi kis falunk készítői jegyzik; a Jófiúk vezető rendezője Kapitány Iván, társrendezője Dyga Zsombor. 
  
Szeptember 1-től, Magyarországon elsőként az RTL Klubon látható a brit ITV világszerte számos országban hatalmas sikerrel futó párkereső show-ja, a Love Island. A szerelmet megtalálni vágyók több héten át Cipruson, a szerelem szigetén, csodálatos környezetben kapnak lehetőséget arra, hogy ráleljenek életük párjára és közösen elvigyék a 20 millió forintos nyereményt. A szeptember 1-jén, 21:05-kor induló Love Island párkereső show-t az Éjjel-Nappal Budapest sztárja és a Szenzációs Négyes győztese, Lali vezeti, aki házigazdája lesz a műsorral párhuzamosan futó Love Story című online műsornak, a Love Islanddal kapcsolatos érdekességekről szóló napi műsornak is. 
 
A Showder Klub augusztus 31-én speciális adással jelentkezik, Kiss Ádám önálló estjével. Egy egészen különleges, számos fellépésen tökéletesre csiszolt, nagyszerű anyaggal áll a közönség elé Kiss Ádám, aki az egyik legnépszerűbb stand up komedista hazánkban. 
 
Az X-Faktorban már kilencedik alkalommal keresik azokat a tehetségeket, akik a nézőket és a mentorokat is képesek elvarázsolni. A Válogató epizódok, a Tábor, majd a Mentorház adásaiból kiderül, hogy kik lesznek azok, akik az Élő show-k során bizonyíthatnak. Idén a jól bevált és összeszokott fiúmentorok mellé Dallos Bogi érkezett. Az énekesnő egyénisége biztos új színt hoz majd a mentorcsapatba, de nem az ő személye lesz az egyetlen újdonság, amit a műsortól várhatunk.  
 
Sebestyén Balázs ismét próbára teszi az ismert párok szerelmét a Nyerő Páros sztárpárshow-ban, a játékok során pedig segéderő érkezik hozzá a játékmester Kabát Peti személyében, aki közreműködésével még izgalmasabbá teszi a szerelmespárok próbatételeit. A nagy sikerű sztárpárshow új évadában ezúttal nyolc pár költözik össze, hogy a hetekig tartó küzdelem végére eldöntsék: ki lesz az idei évad Nyerő Párosa! 
 
A Konyhafőnök VIP kiadása új szériával és újabb izgalmas fordulatokkal jelentkezik. Nem csupán a Michelin-csillagos séfek hírességekből álló csapatai csapnak össze, hanem a séfek is komoly kihívásokkal készülnek egymás számára: a legváratlanabb pillanatokban állíthatják majd be egymást a versenyzők közé főzni, így nekik a hírességekkel együtt kell majd ugyanazokból az alapanyagokból minél különlegesebb fogásokat készíteniük. A Válogató hét is átalakul. Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő egy-egy napon felülbírálhatják zsűritársaik döntéseit, sőt a hírességekre talán a verseny történetének egyik legkegyetlenebb fordulata vár; hiába kapnak kötvényt az egyik séftől, a Válogató héten nem érezhetik magukat biztonságban az utolsó pillanatig, hiszen az új évadban a séfek elvehetik tőlük a kötényt és átakaszthatják majd annak a versenyzőjelöltnek nyakába, akinek a teljesítményét jobbnak ítélik meg.  
 
Az elérhető programokat tovább színesíti egy új, kizárólag digitális platformon, az RTL Most+-on elérhető, fiatalos és modern magyar sorozat, a Nofilter. Az epizódonként 15 perces vígjátéksorozat egy 4 fős lánycsapatból álló baráti társaság mindennapos boldogulását követi nyomon. A szereplők igen változatos előélete garantálja a bonyodalmakat: Anna, a vidékről Budapestre költözött világmegváltó, akinek színészi ambíciói vannak, Erika, a tehetséges romungro lány a VIII. kerületből, aki énekesként szeretne boldogulni, Szonja, Anna unokatestvére, aki fővárosi, világlátott értelmiségiként túl sznob ahhoz, hogy élvezze az életet és íróvá szeretne válni, valamint a negyedik lány, Luca, aki segítő szándékú buzgó hívőként úgy dönt, hogy apácaként próbál másokon segíteni. 
 
(RTL Klub/Sajtóklub) 
 
2019.08.14
|


Filmek a TV-ben
18:15
Nem látni és megszeretni
amerikai romantikus vígjáték, 1987
18:20
Phillips kapitány
amerikai thriller, 2013
18:45
Bűnvadászok
olasz akcióvígjáték, 1977
18:50
Angyalok városa
amerikai-német romantikus filmdráma, 1998
18:55
Repülők, vonatok, autók
amerikai vígjáték, 1987
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
18:10
A Tom és Jerry-show
2014, II. évad, 130. rész: Partra vetett hal
18:11
Thomas, a gőzmozdony
9. rész
18:15
Tini titánok, harcra fel!
2013, II. évad, 451. rész: Igazság, béke és valami más
18:16
A Tom és Jerry-show
2014, III. évad, 131. rész: Seregély a konyhában
18:23
A Tom és Jerry-show
2014, III. évad, 132. rész: Macskapóráz
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.