Újabb izgalmas családi kaland a Szépművészetiben

Az Egyiptomi kaland társasjáték mellett új rejtélyfejtő játékkal bővült a Szépművészeti Múzeum családi programkínálata.
A kobold nyomában nyomozástörténet szerint „június elsejére virradó éjszaka egy Ligeti Koboldként azonosított varázslény osont be a múzeum épületébe, és hagyott hátra maradandó nyomokat az európai művészet remekműveit őrző képtárban. A jelenleg szökésben lévő kobold a múzeumi előírások tiltotta varázserőt alkalmazta a bűncselekmény elkövetésekor. Feltehetően így tudott a múzeumi kamerák és biztonsági őrök szeme előtt be- és kiszökni, és ezért nem sikerült őt mind ez idáig elcsípni. A tettes azonosítását és elfogatását tovább nehezíti, hogy a mágikus teremtményt csak gyerekek látják!” 
 
A Szépművészeti Múzeum egyetlen reménye, hogy a múzeumba látogató gyerekek a nyomokat megvizsgálva, élethű fantomképet tudnak alkotni a koboldról. A nyomozás aktáját tartalmazó Utazóbőröndöt az információs pultban bocsátja rendelkezésre a Szépművészeti Múzeum. A nagyszabású nyomozást pedig majd kiállítással zárják, amin bemutatják a legjobb fantomképeket és a legötletesebb személyleírásokat. Az eredményekről, hírekről a múzeum weboldalán lehet tájékozódni. 
2019.08.22
|


Játék
Cinke igazán jó gyerek: nem zavarja a szüleit, akik nagyon elfoglaltak, és mindent megadnak neki ...
Gül Baba kulturális fesztivál mától vasárnapig. Türbe, rózsák, kiállítás és sok zene- Budapest és a török kultúra. #gulbaba #gulbabakultfeszt
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.